Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Yenilenmiş telefon alınır hocam alınmaz diye bir şey yok telefondan ne beklediğine bağlı. İllia da iPhone alacağım diyorsan zaten 20kya tercih edeceğin tek seçenek yenilenmiş 11. Ancak iPhone zorunluluğu yoksa kesinlikle o bütçe ile arkadaşların önerdiği gibi A55 veya azıcık bütçe arttırıp S24FE almalısın. Arkadaş iPhone istiyorsa daha fazla tartışmanın bir anlamı yok. Onun dışında 20K'ya Samsung modellerine yönelmek en mantıklı seçenek.

Merhaba arkadaşlar, peşin fiyatına iPhone 11'ler birazcıkta olsa alınacak gibi. 1 2 sene kullanıp sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı?
ıPhone 11 kesinlikle önermiyorum. 720p IPS ekran bu devirde kullanılmaz. 20K bütçeniz varsa 12 yakalayabilirsiniz. Bulursanız, Test edin sorun sıkıntı yoksa gönül rahatlığı ile alın. ıPhone gerçekten android gibi değil yazılım konusunda. 12 sizi en ölü söylüyorum, 3 yıl atar. Kamerası zaten günümüz de yeterli seviye de.

yenilenmiş telefon alınabilir duruma göre ama 11 alınmaz bu saatten sonra. en düşük alacaksan 13 al. son güncellemelerden sonra 11-12 ile yanında şarj aleti ile gezersin bütün gün. yenilenmiş 11 in içine de orijinal batarya taktıklarını sanma yan sanayi takıp 2.elde geri satıyolar

Yenilenmiş telefon asla alınmaz. Alınır diyenler hiçbir şeyden habersiz.
Bizzat bildiğim konu. Yenilenmiş telefonların hiçbir parçası orijinal olmaz.
Anakart işlem görmüş olabilir.
Ayarlarda her şey orijinal görünebilir. Bu orijinal oldugu anlamına gelmez.
iPhone 11 alınır. 10-13 Bin TL arasında rahatlıkla 2.el bulabilirsiniz.
iPhone 11 hakkında çok fazla deneylerim ve deneyimlerim oldu çünkü bu cihazlardan alıp satıyorum. Orijinal de sattım, yenilenmiş de sattım. Kendim toplayıp satmışlığım da oldu.
Fiyatına göre çok iyi cihazdır mümkünse biraz araştırıp 11 bine falan bulun. (9 bine bile aldığımı hatırlıyorum.)
Pazarlık yapın.

iPhone 11'e şuan para verilir mi çok net bir bilgim yok ama kesin olarak yenilenmiş telefon almanı önermem çünkü aşırı şansa bağlı bir durum. Sana gelen telefon orijinal parçalı kozmetiğinde ufak sıkıntılı telefonda olabilir, çoğu parça replika parça olan bir telefonda olabilir tatsız bir hikayem var bu konu ile alakalı. Telefon ne olursa olsun yenilenmiş almayın hocam.

20k'ya sıfır iPhone 13 rakibi satılırken yani...
Hadi bunun ısınma ve batarya sorunu var, iPhone 13 rakibi bu var.
Hadi Exynos istemiyorsun ve daha ucuz olsun istiyorsun, iPhone 12-13 arasında telefon var.
Hadi diyelim S21 FE'nin bataryası da yetmez, o zaman Honor 200 var.
O kadar telefon attım, eğer yenilenmiş ve 2-3 aya bir şeyi patlayacak LCD ve güncelleme almayı bırakmış iPhone 11 alırsan o tamamen senin tercihin olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı