Yenilenmiş iPhone 11 şarjı 97'de kalıyor

Murat.fix

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. EasyCep'ten iPhone 11 aldım birkaç ay önce fakat telefonu şarj ederken 97 de kalıyor yani maksimum 97'ye gelebiliyor. Şarj olarak Apple hızlı şarj kullanıyorum şarj yaparken iyileştirilmiş pil sağlığı kapalıda denedim fakat gene de 97 de kaldı. Bataryayı birkaç kere Full bitirip birkaç saat şarjda bıraktığımda oldu yani yeni bataryaya yapılan o taktiği uyguladım anca öyle 100'e çıkıyor yaptıktan sonra çakma batarya uyarısı vermişti ama şu an o uyarı yok. Sizce ne yapmalıyım? 1 yıl garantisi var hala EasyCep'ten ve kapat aç yapınca 100 veya 99 oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0405.png
    IMG_0405.png
    127,1 KB · Görüntüleme: 176
Merhaba. EasyCep'ten iPhone 11 aldım birkaç ay önce fakat telefonu şarj ederken 97 de kalıyor yani maksimum 97'ye gelebiliyor. Şarj olarak Apple hızlı şarj kullanıyorum şarj yaparken iyileştirilmiş pil sağlığı kapalıda denedim fakat gene de 97 de kaldı. Bataryayı birkaç kere Full bitirip birkaç saat şarjda bıraktığımda oldu yani yeni bataryaya yapılan o taktiği uyguladım anca öyle 100'e çıkıyor yaptıktan sonra çakma batarya uyarısı vermişti ama şu an o uyarı yok. Sizce ne yapmalıyım? 1 yıl garantisi var hala EasyCep'ten ve kapat aç yapınca 100 veya 99 oluyor.
Orijinal Apple logolu kablo adaptör mü kullanıyorsun? iPhone'larda pil veya herhangi parça değiştiği zaman Ayarlar-Genel-Hakkında kısmında Orijinal Apple parçası diye yazar eğer gerçek Apple yedek parçası kullanıldıysa.

Yenilenmiş telefon bu yüzden önermiyorum. İçine çakma parça koyup satıyorlar.

Mümkünse iade edin. EasyCep kurumsal olsa bile hangi kalitede hangi parçaları yenilendiği belli değil. O fiyata daha iyi Android cihazlar var.

Orijinal Apple logolu kablo adaptör mü kullanıyorsun? IPhone'larda pil veya herhangi parça değiştiği zaman ayarlar-genel-hakkında kısmında orijinal Apple parçası diye yazar eğer gerçek Apple yedek parçası kullanıldıysa.

Dirençle çok güzel kandırıyorlar. Pek güvenmemek lazım.

Orijinal Apple logolu kablo adaptör mü kullanıyorsun? iPhone'larda pil veya herhangi parça değiştiği zaman Ayarlar-Genel-Hakkında kısmında Orijinal Apple parçası diye yazar eğer gerçek Apple yedek parçası kullanıldıysa.
Evet kendim gidip Teknosadan aldım Buradan gördüğüm şekilde yeni batarya değişimi yapılmış cihazlarda Şarj bitirip 100 e geldikten sonra birkaç saat bırakmanı söylüyorlardı bende bu yöntemi birkaç kere yaptım bir kere yaptığımda telefon bataryanın orijinal olmadığını söyledi sonra telefonun şarjı 0 a düşünce resimdeki gibi orijinal olduğunu gösteriyor

Evet kendim gidip Teknosa'dan aldım buradan gördüğüm şekilde yeni batarya değişimi yapılmış cihazlarda şarj bitirip 100'e geldikten sonra birkaç saat bırakmanı söylüyorlardı bende bu yöntemi birkaç kere yaptım bir kere yaptığımda telefon bataryanın orijinal olmadığını söyledi sonra telefonun şarjı 0'a düşünce resimdeki gibi orijinal olduğunu gösteriyor.

Kim bilir hangi çinlinin pilini taktılar. En kısa sürede iade edin.

Mümkünse iade edin. EasyCep kurumsal olsa bile hangi kalitede hangi parçaları yenilendiği belli değil. O fiyata daha iyi Android cihazlar var.

Dirençle çok güzel kandırıyorlar. Pek güvenmemek lazım.

Ailemde benden önce alan biri oldu onunki bu konuda sıkıntı yapmamıştı bende o yüzden almıştım😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı