Yenilenmiş iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
18-19

Kubat30Şubat

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon almak istiyorum, sürekli Android kullandığım için iOS'a geçmek istiyorum fakat bütçem biraz sınırlı olduğu için 0 iPhone 12 yerine Trendyol'dan Getmobil'e satıcısından A kalite yenilenmişini almayı düşünüyorum. Telefon beni 2-2,5 yıl gibi kısa süreliğine götürse yeter. Sizce alınır mı? Güvenilir mi, biraz endişeliyim açıkçası.

Hayır alınmaz. Yenilenmiş hiçbir cihazı önermiyorum.

Yakın zamanda telefon almak istiyorum, sürekli Android kullandığım için IOS'a geçmek istiyorum fakat bütçem biraz sınırlı olduğu için 0 iPhone 12 yerine Trendyol'dan Getmobil'e satıcısından A kalite yenilenmişini almayı düşünüyorum. Telefon beni 2-2, 5 yıl gibi kısa süreliğine götürse yeter. Sizce alınır mı? Güvenilir mi, biraz endişeliyim açıkçası.

Yenilenmiş cihazların sıkıntısız gelme ihtimali 100/1 falan

Yakın zamanda telefon almak istiyorum, sürekli Android kullandığım için iOS'a geçmek istiyorum fakat bütçem biraz sınırlı olduğu için 0 iPhone 12 yerine Trendyol'dan Getmobil'e satıcısından A kalite yenilenmişini almayı düşünüyorum. Telefon beni 2-2,5 yıl gibi kısa süreliğine götürse yeter. Sizce alınır mı? Güvenilir mi, biraz endişeliyim açıkçası.
Yenilenmiş hiç bir telefon bence alınmaz, alınmamalı

Yakın zamanda telefon almak istiyorum, sürekli Android kullandığım için IOS'a geçmek istiyorum fakat bütçem biraz sınırlı olduğu için 0 iPhone 12 yerine Trendyol'dan Getmobil'e satıcısından a kalite yenilenmişini almayı düşünüyorum. Telefon beni 2-2, 5 yıl gibi kısa süreliğine götürse yeter. Sizce alınır mı? Güvenilir mi, biraz endişeliyim açıkçası.

Sıfır istersen A36 birazcık daha arttırırsan A56 al hiç girme bence o işlere.

Uzak dur dostum. En kötü 13 serisi al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı