Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
30000-400000
zaten iade hakkına 1 yıl garantisine güvenerek almayı planlıyorum aslında yenilenmişi gittiğim firma bana belgesi ile değişen parçaları gösterecekse bu çok iyi olur aksi takdirde cok riske girmek istemiyorum sonuçta 40 bin civari para veriyoruz kolay değil

Nerede yaşıyorsunuz.
Antalyada hocam

Hocam İstanbul falan olsa dolu.

Hocam İstanbul falan olsa dolu.
Orası öyle istanbulda dediğiniz gibi var ama neyse Ben dediğim gibi garantili yenilenmiş satan yerlerle yüz yüze gidip konuşup öyle almayı planlıyorum en mantıklısı böyle geldi en olmadı 13 alıp geçerim bir süre kullandıktan sonra satıp yurtdışı alabilirim

Soruları Cevaplandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar iyi günler <3

Vodafone'un kendi bayisinden alabilirsiniz.

Rica ederiz

Yenilenmişten iyidir.

Atıyorum IMEI açık ve teröre kullanıldı sen de SIM taktın daha adını söyleyemeden hapse atılırsınız(koleksiyonluk ise alsın ona lafım yok)

Snapdragon 8 serisi yüksek performansına sahip yüksek SOT (Screen on Time) gidebilecek bir sürü sıfır telefonları varken 30-40bin TL yüksek fiyatlı ikinci el gibi iPhone cihazı almak bana mantık dışı olmaya geldi. Peki neden Android olmasın?

Yenilenmiş ürünler bedava olsa alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…