Yenilenmiş iPhone 14 Pro alınır mı?

Merhaba dostum bir anımı anlatayım sana 1 2 sene önce çalıştığım iş yerindeki arkadaşımda yenilenmiş cihaz adı altında çalıntı bir cihaz aldı cihaz araba kazası sırasında çalınmış ve çalan kişide ünlü bir siteye satmış sahibi şikayeti üzerine tüm kullanıcılar davalık oldu hala uğrasıyorlar o yuzden çok bulaşmanı önermem 2.el cihazlara bu devirde

Hocam, büyük ihtimalle kredi kartı geçen bir telefoncudan yurt içi alacağım. Araştırdım, yenilenmiş telefon hakkında herkes kötü yorum yapmış. Ben de kardeşime 7 almıştım Getmobil'den, o kadar kötüydü ki dedim; 14 eski bir cihaz değil, değişeni çok yoktur diye düşünmüştüm.

12 ay taksit imkanı varmış easy cepte bence bakabilirsin. Bir de telefonun durumunu belirtiyorlar sitede iyi-çok iyi-mükemmel şeklinde. Taksit imkanı da var galiba istersen araştır bi.

Arkadaşlar, elimde 12 var. Birkaç telefoncu ile konuştum; yurt içi 47.000 fiyat verenler oldu, yurt dışı 27.000 diyenler de oldu. Yenilenmiş telefonda da taksit imkânı var. Bir de araştırırken birkaç video gördüm; telefoncuların telefonların içini toplama yapıyor diye söylediklerini duydum. Sizin tavsiyeniz nedir?
NOT : iphone yenilenmiş alınmaz icloud cihaz çöp olur sorunu çıkıyor bu konuya böyle açıklık getirelelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı