Yenilenmiş iPhone 15 Pro Max alınır mı?

gklpgl

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, MediaMarkt Getmobil EasyCep gibi sitelerde peşin fiyata 3-6 taksit yapıyorlar sırf bu taksit için yenilenmişe yöneldim. 12 ay garantisi var telefonların, 14 gün içinde de iade edilebiliyor. Gözünüzü seveyim yenilenmiş alma ikinci el al falan demeyin zaten bu şekilde peşin fiyata 6 taksit yapan bulsam ikinci el alacağım onu araştırıyorum. Alacağım telefon mükemmel-g1 durumda yani sadece kasada fark edilemeyen kılcal 1-2 çizik olabilir onun harici sorunsuz demekmiş. Pil seviyesi en kötü ihtimalle 85 geliyormuş ki 85 gelse bile orijinal batarya ile değişim yaptırırım yetkili bir yerden onda sorun yok. Yenilenmiş iPhone 15 Pro Max alınır mı? 75 bin civarında bir paraya, eğer alınırsa 60k ya 14 Pro Max mi 75k'ya 15 Pro Max mi alınır? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş hiçbir telefon alınmaz 2. El’den daha kötüsü.

Alınmaz. Kaçıncı sınıf malzeme, kaçıncı sınıf işçilik yapıldığı belli değil. Ne yazık ki yenileme süreçleri ülkemizde, yurt dışında yapıldığı gibi yapılmıyor. Orada yenilenmiş dediğinde fabrika standartlarında yeni ürün olduğunu bilirsin. Burada içinden ne çıkacağı belli olmayan sürpriz yumurta gibi.

Hepinize teşekkür ederim, peki sıfır telefonu kredi kartına 6 taksit yapmanın bir yolu var mıdır? :/

Hepinize teşekkür ederim, peki sıfır telefonu kredi kartına 6 taksit yapmanın bir yolu var mıdır? :/
Kredi çekip kredi parasıyla satın alırsanız. Kredi borcunu 12 Aya bölebilirsiniz. Vatan ve Mediamarkta mevcut bu hizmet.

Merhaba, MediaMarkt Getmobil EasyCep gibi sitelerde peşin fiyata 3-6 taksit yapıyorlar sırf bu taksit için yenilenmişe yöneldim. 12 ay garantisi var telefonların, 14 gün içinde de iade edilebiliyor. Gözünüzü seveyim yenilenmiş alma ikinci el al falan demeyin zaten bu şekilde peşin fiyata 6 taksit yapan bulsam ikinci el alacağım onu araştırıyorum. Alacağım telefon mükemmel-g1 durumda yani sadece kasada fark edilemeyen kılcal 1-2 çizik olabilir onun harici sorunsuz demekmiş. Pil seviyesi en kötü ihtimalle 85 geliyormuş ki 85 gelse bile orijinal batarya ile değişim yaptırırım yetkili bir yerden onda sorun yok. Yenilenmiş iPhone 15 Pro Max alınır mı? 75 bin civarında bir paraya, eğer alınırsa 60k ya 14 Pro Max mi 75K'ya 15 Pro Max mi alınır? Teşekkür ederim şimdiden.

Sahibindenin markası yepy ile alabilirsin. Ticaret bakanlığı onaylı ve bende kullandım cihazlarını memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı