Yenilenmiş iPhone 7 alınır mı?

3400 gibi bir fiyata en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum hala. Ayrıca batarya konusunda size hak veriyorum. Yenilenmiş olduğunda bataryası çin malı oluyor diye biliyorum.
iPhone 8 Plus'un rakibi olan Galaxy S9+ Plus almak varken neden iPhone 7 alsın? Bence ikinci el olarak Galaxy S9+ Plus alın, bu fiyatlarda temiz bulunabiliyor.

iPhone 8 Plus'un rakibi olan Galaxy S9+ Plus almak varken neden iPhone 7 alsın? Bence ikinci el olarak Galaxy S9+ Plus alın, bu fiyatlarda temiz bulunabiliyor.
Samsung her yeni telefon çıkardığında diğer modellerin hızını yavaşlatıyor güncellemeyle :D. Bunu yıllarca j7 kullanan birisi olarak söylüyorum. Fakat beni kurtarsın yeter derse o da düşünülebilir. Ama ben olsam çok da düşünmez alırdım 2. el İphone 8.

1K daha koysa daha iyi bir telefon gösterecegine eminim belki de o parayı şu an çıkartamaz ve telefona acil ihtiyacı vardır.

Şu an 6 veya 7 yıldır J7 Prime kullanıyorum yarısını kendim toplayip yarısınıda babamdan alip kendime artik biraz daha iyi bir telefon almak istiyorum iPhone hevesim vardi ama cok pahalı modelleri

Technopat Haberler

Geri
Yukarı