Yenilenmiş iPhone 7 alınır mı?

Bence ideal günlük kullanım için yeterli. Şuan ana telefonum 6s Plus hallen kasma donması yok beğeniyorum alınır.
Bende iphone 7 almayı düşünüyorum bütçem buna yetiyor uygulama desteği kalkacak deniyor doğrumu bu? Whatsapp gibi uygulamalar vb

Bence ideal günlük kullanım için yeterli. Şu an ana telefonum 6S Plus hallen kasma donması yok beğeniyorum alınır.

Merhaba, halen kullanıyor musunuzz?

Son düzenleme:
Bende iPhone 7 almayı düşünüyorum bütçem buna yetiyor uygulama desteği kalkacak deniyor doğru mu bu? WhatsApp gibi uygulamalar vb.

Merhaba, halen kullanıyor musunuzz?

Merhaba hallen kullanamıyorum. Çünkü artık eskidiğini hissetmeye başladım ayrıca bazı alanlarda daha yetenekli cihazlara ihtiyacım olduğu için iPhone 13 kullanıyorum ayrıca yenilenmiş almanızı tavsiye etmem taksit ile 1 yıl garanti olacak diye parçaların değişip neredeyse toplama oluyor fakat o paralara ikinci el S9 alabilirsiniz hem de One UI 6 indirip çok rahat kullanirsiniz.

Merhaba hallen kullanamıyorum. Çünkü artık eskidiğini hissetmeye başladım ayrıca bazı alanlarda daha yetenekli cihazlara ihtiyacım olduğu için iPhone 13 kullanıyorum ayrıca yenilenmiş almanızı tavsiye etmem taksit ile 1 yıl garanti olacak diye parçaların değişip neredeyse toplama oluyor fakat o paralara ikinci el S9 alabilirsiniz hem de One UI 6 indirip çok rahat kullanirsiniz.

Hocam vallahi bilemiyorum sizlerin fikrini almak istedim ben lise 11.sınıf öğrencisiyim babam diyor ki 2 sene daha sabret 12.sınıfın sonunda sınavdan sonra sana beğendiğin bir iPhone modelini alacağım diyor sizce babamın sözünü dinlemek mi yoksa gidip ya iPhone 7 ya da dediğiniz gibi S9 gibi telefonlar almak mı (şu anki telefonum 32 GB olduğu için yetmiyor)

Hocam vallahi bilemiyorum sizlerin fikrini almak istedim ben lise 11.sınıf öğrencisiyim babam diyor ki 2 sene daha sabret 12.sınıfın sonunda sınavdan sonra sana beğendiğin bir iPhone modelini alacağım diyor sizce babamın sözünü dinlemek mi yoksa gidip ya iPhone 7 ya da dediğiniz gibi S9 gibi telefonlar almak mı (şu anki telefonum 32 GB olduğu için yetmiyor)

S9 alsan o da 2 seneye değişim ister gibi geliyor bana, idareten şimdi alınıp ileride güzel bir amiral gemisi bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı