Yenilenmiş iPhone 7 hâlâ alınır mı?

Bütçe
3500-4000 TL arası bi bütçem var

Emre6355691

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba benim şu anki telefonum Samsung M20 ve ben bunu 4 senedir kullanıyorum sıfır almıştım fakat artık doğal olarak 32 GB hafızalı olduğu için değişmek istiyorum. Hafızası yetmiyor bütçem de fazla değil aileme yük olmak istemiyorum. IPhone'nin eski modellerine baktım ve iPhone 7 almayı düşünüyorum yenilenmiş ve A ya da B kalite olarak ufak çizikler olsa önemli değil yeter ki hafızası 128 GB 256 GB gibisinden olsun. Uygulama desteği ne zaman kalkıyor? Bazısı uygulamalar hâlâ rahatça kullanılıyor diyor bazısı ise WhatsApp vb uygulamaların desteği kesilecek diyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba benim şu anki telefonum Samsung M20 ve ben bunu 4 senedir kullanıyorum sıfır almıştım fakat artık doğal olarak 32 GB hafızalı olduğu için değişmek istiyorum. Hafızası yetmiyor bütçem de fazla değil aileme yük olmak istemiyorum. IPhone'nin eski modellerine baktım ve iPhone 7 almayı düşünüyorum yenilenmiş ve A ya da B kalite olarak ufak çizikler olsa önemli değil yeter ki hafızası 128 GB 256 GB gibisinden olsun. Uygulama desteği ne zaman kalkıyor? Bazısı uygulamalar hâlâ rahatça kullanılıyor diyor bazısı ise WhatsApp vb uygulamaların desteği kesilecek diyor ne yapmalıyım?

Yenilenmiş telefon alinmaz aşırı ısınıyor şarjı hızlı bitiyor.

Yenilenmiş telefon alinmaz aşırı ısınıyor şarjı hızlı bitiyor.
Değişensiz 7 de ısınıyor hocam. Çoğu zaman batarya ile ilgili bir durum.

Fiyatı çok uyguna geliyorsa alınır, uygun değilse ikinci el değişensiz almak daha mantıklı.
Burada Yenilio Yenisi olan modeller A kalite oluyor. Nays kart ile alırsanız 1000TL'ye kadar cashback alabilirsiniz, oran %20.
7 günümüz için bayağı küçük bir telefon. Annem kullanıyor şu an sorunsuz bir şekilde.
Uygulama desteği kalkması yayıncı şirkete bağlı. Whatsapp gibi uygulamar için bir sorun teşkil etmez. Default bir uygulamadan farksız zaten artık.

Fiyatı çok uyguna geliyorsa alınır, uygun değilse ikinci el değişensiz almak daha mantıklı.
Burada yenilio yenisi olan modeller a kalite oluyor. Nays kart ile alırsanız 1000TL'ye kadar cashback alabilirsiniz, oran %20.
7 günümüz için bayağı küçük bir telefon. Annem kullanıyor şu an sorunsuz bir şekilde.
Uygulama desteği kalkması yayıncı şirkete bağlı. WhatsApp gibi uygulamalar için bir sorun teşkil etmez. Default bir uygulamadan farksız zaten artık.

Şu an en düşük iPhone 11 gerisi çöp.

Şu an en düşük iPhone 11 gerisi çöp.

babam diyorki 12.sınıfı bitir sana beğendiğin bi iphone modelini alıcam diyor ama ben artik bıktım bu telden

Burada yenilio yenisi olan modeller a kalite oluyor. Nays kart ile alırsanız 1000TL'ye kadar cashback alabilirsiniz, oran %20.
Uygulama desteği kalkması yayıncı şirkete bağlı. WhatsApp gibi uygulamalar için bir sorun teşkil etmez. Default bir uygulamadan farksız zaten artık.

Hocam iPhone 7 bence guzel telefon ailemi zora sokmayacak en azından önümüzdeki 2 sene olarak, ailemin bu telefonu alabilmem için 2000 TL katması gerek ama alsammı bilemiyorum zaten üniversite de babam yeni bir telefon alacak ama başkalarının fikrini almak istedimm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı