Öncelikle, telefonun sertifikalı bir yenileme programı kapsamında olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Bu programlar, telefonun orijinal Apple parçalarıyla yenilenmiş olduğunu garanti eder ve genellikle bir garanti süresi sunar.
Hangi program olursa olsun piyasada orijinal parça yenilenmiş telefona takamaz yok çünkü. Apple yetkili servisleri dışında alemi cihan servis de yenilese o telefonu parçalar yan sanayidir.
Yenilenmiş telefon almanızı önermem. Tamir edilmiş, işlem görmüş cihaz gönderiliyor. Şansınız yaver ise çok nadir tertemiz bir cihaz elinize geçer. Sıfır telefon almanız daha sağlıklı ve uzun ömürlü olacaktır. Bütçeniz yetmiyor ise Android bir cihaz tercih edebilirsiniz. Malum iPhone fiyatları gerçekten çok yüksek.
konunun üzerinden 3 yıl geçmiş nerdeyse o zamanla bu zaman çok şey değişti iphone 11 almayı düşünüyorum sıfırı 24 bin teknosada yenilenmişi 13 bin fark nerdeyse 2 kat riske değer bence haala aynı fikirde misiniz
Konunun üzerinden 3 yıl geçmiş neredeyse o zamanla bu zaman çok şey değişti iPhone 11 almayı düşünüyorum sıfırı 24 bin Teknosa'da yenilenmişi 13 bin fark neredeyse 2 kat riske değer bence haala aynı fikirde misiniz?
Hocam EasyCep firması üzerinden kampanyalı iPhone 13 mini satın aldım. Tek problemi kullandıkları batarya orijinal olmadığı için onu yüksek kapasiteli Deji batarya ile değiştirdim. Başka bir problem yaşamadım. Servis hizmetleri çok kaliteli değil 1 ayı buluyor cihazın gelmesi ama genel anlamda memnun kaldım. Ben sadece batarya konusunda problem yaşadım bu biraz şans işi.
Hocam EasyCep firması üzerinden kampanyalı iPhone 13 mini satın aldım. Tek problemi kullandıkları batarya orijinal olmadığı için onu yüksek kapasiteli Deji batarya ile değiştirdim. Başka bir problem yaşamadım. Servis hizmetleri çok kaliteli değil 1 ayı buluyor cihazın gelmesi ama genel anlamda memnun kaldım. Ben sadece batarya konusunda problem yaşadım bu biraz şans işi
Hocam EasyCep firması üzerinden kampanyalı iPhone 13 mini satın aldım. Tek problemi kullandıkları batarya orijinal olmadığı için onu yüksek kapasiteli Deji batarya ile değiştirdim. Başka bir problem yaşamadım. Servis hizmetleri çok kaliteli değil 1 ayı buluyor cihazın gelmesi ama genel anlamda memnun kaldım. Ben sadece batarya konusunda problem yaşadım bu biraz şans işi.
Hocam sona kadar okumanızı tavsiye ederim. Okuyun ki neden almamanız gerektiğini öğrenin ....cepten iphone xs aldım 7 aydır çekmediğim eziyet kalmadı. 9 temmuz 24 te aldım ilk cihazı içinden langır lungur ses geliyordu ve ekranında da ani flaş parlaması gibi beyaz ışık oluyodu sallamadım kullanmaya devam ettim birkaç ay sonra telefon aniden şarj almamaya başladı ve içindeki ses de hala mevcuttu muhtemelen bataryayı yapıştırmamışlardı. şarj edemediğim için iclouddan çıkamadım bayide de durumu belirttim ve ekrandaki şifreyi kaldıramadan garantiye verdim şifre vs istemediler telefonun yazılımıyla bir işleri olmayacaklarınu düşündüğüm için ben de vermedim şifreyi cihaz garantiye gitti şarj entegresini vs değiştirdiklerini,ekranda da sorun olduğunu ancak şifre olduğu için yapmadıklarını belirtmişlerdi neyse deyip devam ettim telefonu bikgisayara taktığımda bilgisayar görmüyordu üstelik her şeu de orijinaldi. Büyük ihtimalle telefonu sadece şarj olacak şekilde düzeltmişlerdi. Ekrandaki sorunu da ne yaptıysam çözemedim müşteri hizmetlerini arayınca telefonun arızasının zaten nilindiğini tekrar gönderirsem yapacaklarını söylediler. Bir daha gönderdim bu sefer de ekranda sprun uok dediler bir daha gönderdim dalga geçer gibi yine sorun yok dediler. Müşteri hizmetlerinin sprumsuzluğunu anlatmıyorum bile.5.aydan sonra en son tüketici hakem heyetine şikayet edince biz kararı beklemek istemiyoruz siz telefonu bize gönderin değişim kupon koduyla telefon vericez dediler keşke göndermez olsaydım. Telefonu hönderdim sipariş verdim ve ekstra sigorta da aldım. Telefonun çıkış süresi normalde 1- 5 iş günüyken adamlar telefonu tam tamına 15 GÜN SONRA GÖNDERDİLER daha da komiği cihaz daha elimde yokken sigortasını başlattılar. Cihazın çıkışını yapan bayiye ulaşamadıklarını vs söylediler ve tam başka bayiden cihaz gelecekken o bayi cihazı kargoya verdi. Birbirlerinden o kadar haberleri yok ki iptal faturası atıyorlar ama ertesi gün iptal olan cihazı kargoluyorlar. Her neyse deyip telefonu açtığımda ilk farkettiğim şey ekran dandik lcd ydi yenileme raporunda orijinal yazmasına rağmen. Moralim bozuldu ama en azından telefon çalışsın bari dedim ama telefon şarjdan çıkarınca açılıp kapanmaya başlıyordu. Elma logosu açılıyor sonra geri kapanıyor...Kuvvetle muhtemel adamlar en son o kadar darda kaldılar ki cihazı test falan etmeden içini kapatıp gönderdiler hakaret eder gibi hurdalıktan alıp göndermişler resmen. Küfür kıyamet tekrar gönderdim değişime ve bir tane daha sipariş verdim aynı cihazdan. P.F diye çözüm departmanından kadın da bizzat ilgileneceğini söyledi bu sürece kadar şirketin tüm departmanlarından öykülerle,şükranlarla,begümlerle,sahralarla,doğukanlarla,zeyneplerle,sultanlarla,evinlerle konuştum sayamıyorum bile -tabii sigortacılarla olan mevzuyu da anlatmıyorum- Neyse öbür cihazda geldi ama aynı 2. Cihaz gibi ekranı çakma duruyo duruyor soluklaşıyor göz konforunu açınca ortası daha sarı oluyor ve yine yenileme raporunda orijinal parça yazıyor .telefon kafasına göre ses kısıyor sık sık açılıp kapanıyor kendi kendine face id si pasif oluyor. Telefona ölü batarya takıp yüzde 100 yazmışlar ama telefon 70 in altına indiği zaman sapıtıyor pil performansı yetersiz olduğu için performans yönetimi uygulandı diye bildirim geliyor ve bunun gibi bir sürü sorun. En son yine küfür kıyamet telefonu çarşamba günü iadeye verdim. Paramı gününde vermeyeceklerinden de endişeliyim.O kadar rezil bir firma ki sıfır kurumsallık departmanların birbirinden haberi yok,teknik servisleri berbat merdiven altı mıdır nedir hep yan sanayi parça takıyolar ilk telefonun ekranı oleddi ama flaş çakar gibi beyaz ışık oluyodu yapamadılar. 2.telefonun ekranı orijinal diye takmışlardı ama dandik ekrandı ve cihaz açılmıyordu bile. 3.cihazda da aynı şekilde orijinal diye çakma ekran ve en en en dandik ekranı takmışlardı insanın bakarken gözleri kanıyordu. Cihaz 2 gün stabil çalıştı sonra sapıttı. Hocam kesinlikle bulaşmayın ilk çıkınca bir güven vermişler herlese insanlar iyi algısıyla gidip telefon alıyor ama cihazları birkaç ay sonra patlıyor,kesin bir yeri arızalanıyor kesin ve en önemlisi de bu gibi firmaları devlet DENETLEMİYOR! Adam tse mühürlü kağıtta çakma ekranı orijinak diye takmış ve çok rahat satıyor bunu. Dolandırıcılık usülsüzlük hangi suça girerse.Sakın almayın sakın .gidin sıfır alın veya güvenilir 2.el alın 100 cihazdan ikisi üçü sağlam gerisi hep tırt. Buraya kadar okuduğunuz için de teşekkürler umarım iyi bir örnek teşkil eder
konunun üzerinden 3 yıl geçmiş nerdeyse o zamanla bu zaman çok şey değişti iphone 11 almayı düşünüyorum sıfırı 24 bin teknosada yenilenmişi 13 bin fark nerdeyse 2 kat riske değer bence haala aynı fikirde misiniz
Konunun üzerinden 3 yıl geçmiş neredeyse o zamanla bu zaman çok şey değişti iPhone 11 almayı düşünüyorum sıfırı 24 bin Teknosa'da yenilenmişi 13 bin fark neredeyse 2 kat riske değer bence haala aynı fikirde misiniz?
Hocam maili kurcalarken gördüm yorumunu, hala aynı fikirdeyim . Vallahi IPhone'da riske girilmez bence tabii tercih meselesi IP 13 TR almıştım 15 Pro Max yurt dışı ile takas ettim 2. yılımdayım ağustos'ta 16 Pro Max geçmeyi düşünüyorum, senin alacağın iPhone 11'e geldiğimde de tamirli cihaz olacak IP 11 zaten yavaş yavaş eskiyor 13 alabilirsen 13 al biraz daha idare eder, ben risk almanı önermem açıkçası illa alacağım diyorsan tabii karışamam ama tamirli cihaza girilmez tavsiyem iyi Sosyaller.