Pahalı ya hocam işlemci RAM'ı da iyi o yüzden bu sevda ya da çevreye hava atmak falansjsjsjs.
Şu özelliklere bakınca bile 3 ay sonra kasacağını anlıyor insan...
Pahalı ya hocam işlemci RAM'ı da iyi o yüzden bu sevda ya da çevreye hava atmak falansjsjsjs.
Bakmanızı öneririm eğer illa iPhone alacağım diyorsanız bilemem ama şu iPhone sevdası nedir anlamış değilim.Xiaomi Redmi 12 fiyatı, teknik özellikleri, Xiaomi Redmi 12 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Xiaomi Redmi 12 fiyatı, teknik özellikleri, Xiaomi Redmi 12 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçemi biraz arttırım diyorsanız: Xiaomi Redmi 13C fiyatı, teknik özellikleri, Xiaomi Redmi 13C modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Eki Görüntüle 2106847
Şu özelliklere bakınca bile 3 ay sonra kasacağını anlıyor insan...
Kardeşin kaç yaşındaydı bu arada? Yani dalga geçmesinler diye Iphone almak istiyorsan hiç alma.Kardeşime hediye telefon almak istiyorum ama bütçem çok fazla değil, 8 bin Max. Aklımda yenilenmiş iPhone SE 2020 var, alınır mı sizce?
Kardeşin kaç yaşındaydı bu arada? Yani dalga geçmesinler diye iPhone almak istiyorsan hiç alma.
7. sinifa gidiyor aslinda benim eski iPhone 6'yi ona vermistim ama cogu oyunu desteklemedigi icin kullanmiyor. iPhone almak istememin sebebi dosya paylasiminin kolay olmasi (AirDrop) ve kamera kalitesinin iyi olmasi. Evde satmak icin aldigim yeni laptop bosta duruyor ama onunla da oynamiyor, telefon diye tutturdu.
Yenilenmiş cihaz alınmaz. İkinci el temiz cihaz almaya çalısın.Kardeşime hediye telefon almak istiyorum ama bütçem çok fazla değil, 8 bin Max. Aklımda yenilenmiş iPhone SE 2020 var, alınır mı sizce?
7. sinifa gidiyor aslinda benim eski iPhone 6'yi ona vermistim ama cogu oyunu desteklemedigi icin kullanmiyor. iPhone almak istememin sebebi dosya paylasiminin kolay olmasi (AirDrop) ve kamera kalitesinin iyi olmasi. Evde satmak icin aldigim yeni laptop bosta duruyor ama onunla da oynamiyor, telefon diye tutturdu.
Hocam samsung t7 500gb heryere yaşıyabilirsiniz harici disk type c girişi de var gayet kullanışlı. Redmi 12 alıp 7.5kya yanına T7 alabilirsiniz (trendyolda 2k) eğer dediğiniz gibi ciddi fotoğraf çekiyorsa kendisi para biriktirip bir kamera alsın bence.O yaşta benim kuzenimde iPhone 6S kullanıyor hocam. Bence kardeşiniz oyun için istiyorsa ya laptop alın ya da bilgisayar toplayın, PS4 vb bir cihaz daha iyi gider tabii o yaş için ideal bence iPhone 6 illa telefon istiyorum diyorsa performansı yüksek bir şey daha iyi olur. Dosya paylaşımı konusu bir şekilde halledilir çok fotoğraf çeken biriyse bile endişelenmeyin alacağınız telefonun kamerası ortalama altında olmaz o bütçeyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.