Yenilenmiş iPhone alınır mı?

Pahalı ya hocam işlemci RAM'ı da iyi o yüzden bu sevda ya da çevreye hava atmak falan :D sjsjsjs.
1707042080596.png

Şu özelliklere bakınca bile 3 ay sonra kasacağını anlıyor insan...

Bakmanızı öneririm eğer illa iPhone alacağım diyorsanız bilemem ama şu iPhone sevdası nedir anlamış değilim.
Bütçemi biraz arttırım diyorsanız: Xiaomi Redmi 13C fiyatı, teknik özellikleri, Xiaomi Redmi 13C modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bizim insanımız önüne Mac'i alıp yanındaki iPad ile oynarken cebindeki Iphon'a bağladığı AirPods'u ile bağıra bağıra Sturbacks'da aşko kuşko kankisiyle konuşmazsa olur mu hocam hiç?

Kardeşin kaç yaşındaydı bu arada? Yani dalga geçmesinler diye iPhone almak istiyorsan hiç alma.

7. sinifa gidiyor Aslinda benim eski iPhone 6'yi ona vermistim ama cogu oyunu desteklemedigi icin kullanmiyor. iPhone almak istememin sebebi dosya paylasiminin kolay olmasi (AirDrop) ve kamera kalitesinin iyi olmasi. Evde satmak icin aldigim yeni laptop bosta duruyor ama onunla da oynamiyor, telefon diye tutturdu :D.

7. sinifa gidiyor aslinda benim eski iPhone 6'yi ona vermistim ama cogu oyunu desteklemedigi icin kullanmiyor. iPhone almak istememin sebebi dosya paylasiminin kolay olmasi (AirDrop) ve kamera kalitesinin iyi olmasi. Evde satmak icin aldigim yeni laptop bosta duruyor ama onunla da oynamiyor, telefon diye tutturdu :D.

Hocam kardeşiniz daha 7. sınıfta iPhone almak ne al bir tane tuşlu telefon liseye geçince alırsın IPhone'sini. Arama işleminde kullansın yeter.

Kardeşime hediye telefon almak istiyorum ama bütçem çok fazla değil, 8 bin Max. Aklımda yenilenmiş iPhone SE 2020 var, alınır mı sizce?
Yenilenmiş cihaz alınmaz. İkinci el temiz cihaz almaya çalısın.

7. sinifa gidiyor aslinda benim eski iPhone 6'yi ona vermistim ama cogu oyunu desteklemedigi icin kullanmiyor. iPhone almak istememin sebebi dosya paylasiminin kolay olmasi (AirDrop) ve kamera kalitesinin iyi olmasi. Evde satmak icin aldigim yeni laptop bosta duruyor ama onunla da oynamiyor, telefon diye tutturdu :D.

O yaşta benim kuzenimde iPhone 6S kullanıyor hocam. Bence kardeşiniz oyun için istiyorsa ya laptop alın ya da bilgisayar toplayın, PS4 vb bir cihaz daha iyi gider tabii o yaş için ideal bence iPhone 6 illa telefon istiyorum diyorsa performansı yüksek bir şey daha iyi olur. Dosya paylaşımı konusu bir şekilde halledilir çok fotoğraf çeken biriyse bile endişelenmeyin alacağınız telefonun kamerası ortalama altında olmaz o bütçeyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
O yaşta benim kuzenimde iPhone 6S kullanıyor hocam. Bence kardeşiniz oyun için istiyorsa ya laptop alın ya da bilgisayar toplayın, PS4 vb bir cihaz daha iyi gider tabii o yaş için ideal bence iPhone 6 illa telefon istiyorum diyorsa performansı yüksek bir şey daha iyi olur. Dosya paylaşımı konusu bir şekilde halledilir çok fotoğraf çeken biriyse bile endişelenmeyin alacağınız telefonun kamerası ortalama altında olmaz o bütçeyle.
Hocam samsung t7 500gb heryere yaşıyabilirsiniz harici disk type c girişi de var gayet kullanışlı. Redmi 12 alıp 7.5kya yanına T7 alabilirsiniz (trendyolda 2k) eğer dediğiniz gibi ciddi fotoğraf çekiyorsa kendisi para biriktirip bir kamera alsın bence.
+ olarak muhtemelen arkadaş ortamından dolayı telefon istiyor ama yenilenmiş SE'yi sevmeyecek çünkü tahmin edebiliyorum az çok o dönemleri. Bence lise sonuna kadar kullanabileceği dediğim telefonlardan almanız daha mantıklı (11de falanda değişebilir yani kendine kalmış ama rahat 2-3 sene götürür o telefon)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı