Yenilenmiş iPhone Alınır mı ?

İki ürünü de tercih etmezdim. Gerekirse ikinci el olsun ama düzgün çalışsın. iPhone 6 hakkında yorum yapmaya bile gerek yok artık. Günümüzde bu cihaza bu kadar para vermek hiç mantıklı değil.
 
bu sitelere güvenme bence,her ne kadar yenilenmiş yazsa da içindeki parçalardan birkaçını değiştirmişlerdir. Sahibinden.com dan başak iletişime bakmanı tavsiye ederim 1 yıl önce iphone 7 32 gb jet black modelini 2450 tlye almıştım yurtdışından getiriliyor yalnız pasaportun varsa bir de kayıt bedeli var o da 220 tl civarı (benim aldığım zamanda iphone 7 32gb Türkiye'de 3600 tlydi)
 
Ben kesinlikle almazdım çünkü orjinal parça kullanıldığından emin değilim orjinal parçalar sadece apple olur diğer her yerde satınlan parçalar yansaniyi yada çıkma dır telefonun yenilenmesi için kasa, batarya, ekran, şarj soketi bunların kesin değişmiş olası gerekiyor sıfır telefondan sökülüp takıldığını zannetmiyorum ben olsam almazdım alacak olsam apple'ın kendi satmış olduğu refurbished olanlardan alırdım onlarda türkiyede satılmıyor diye biliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı