Yenilenmiş iPhone SE 2 2020 vs Sıfır telefon

Bütçe
8000-10000

Osturogot

Hectopat
Daha fazla  
Teknosa'nın falan yenilenmiş telefon satma olayları varmış. Güvenli mi? Bir de yenilenmiş iPhone SE 2 (2020) mi alınmalı yoksa sıfır bir telefon mu? Önerileri bekliyorum.

Teknosa'nın falan yenilenmiş telefon satma olayları varmış. Güvenli mi? Bir de yenilenmiş iPhone SE 2 (2020) mi alınmalı yoksa sıfır bir telefon mu? Önerileri bekliyorum.

Sen burada nasıl bir parçanın takılıdığını bilemezsin. Orijinal parça takmak yerine adam gider 10 TL verdiği parçayı takar. Kesinlikle sıfır cihaz al. iPhone 3 veya 4 olsa bile sıfır cihaz al.

Zamanında bende yenilenmiş almayı düşünüyordum. Konularım var zaten. Fakat çok güvenemedim garanti vs. var ama kullandıkları parçalar orijinal mi, yan sanayi mi bilinmiyor. Ondan sıfır daha mantıklı gibi.

Yenilenmiş telefon almanızı tavsiye etmem, parçaları değişmiş oluyor.
Bütçenin üstünde olduğunu biliyorum ama S20 FE alabilirsen çok çok iyi olur.

Çok zorda kalmadıkça yenilenmiş telefon mantıklı değil bence. Kaldı ki SE de öyle pek iyi bir cihaz değil. 0 bile olsa başka bir cihaz alırdım ben olsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı