Yenilenmiş iPhone SE 2020 alınır mı?

Plainexe

Hectopat
Daha fazla  
Sizce alınır mı? Mükemmel durumda 7 bin TL.
İkinci el olanlara baktığımda çoğunun pil sağlığı düşük (%70 civarı) ve fiyatları aynı şekilde 7 bin civarı.
Sizce eğer alınacak olursa yepyden mi alınmalı?
Yoksa EasyCep ten mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce alınır mı? Mükemmel durumda 7 bin TL.
İkinci el olanlara baktığımda çoğunun pil sağlığı düşük (%70 civarı) ve fiyatları aynı şekilde 7 bin civarı.
Sizce eğer alınacak olursa yepyden mi alınmalı?
Yoksa EasyCep ten mi?
Yenilenmiş hiçbir cihazı önermiyorum.

Yenilenmiş hiçbir cihazı önermiyorum.
Yenilenmiş cihazlara ön yargınızı bırakın artık! Nereden alacağını iyi bildiğin sürece çok mantıklı bir seçenek. Güvenilir yerler sadece batarya değiştirip sıfırının yarı fiyatına satıyor. Sıvı koruma bantları veya Apple garantisi yok evet kabul ediyorum ama verdiğiniz parayı hak ediyor. Tabii ki nerden alacağını iyi bilirsen.

Yenilenmiş cihazlara ön yargınızı bırakın artık! Nereden alacağını iyi bildiğin sürece çok mantıklı bir seçenek. Güvenilir yerler sadece batarya değiştirip sıfırının yarı fiyatına satıyor. Sıvı koruma bantları veya Apple garantisi yok evet kabul ediyorum ama verdiğiniz parayı hak ediyor. Tabii ki nereden alacağını iyi bilirsen.

Yepyden alınır mı sizce? hocam?

Yepyden alınır mı sizce? hocam?
Satıcı önemli, ben Trendyol dan Destek Bilişim satıcısından C kalite İphone 12 Mini aldım sadece batarya değişmiş. Kasada çok çok küçük bir çizik vardı ekran da ise çok kılcal (gözle görülmesi zor) çizikler vardı. Bataryası 1-2 gün rahat götürüyor. Çok memnun kaldım açıkçası. Yepy yerine Trendyol dan almanızı öneririm. Kargoyu açarken kesinlikle video kaydı alın.

Satıcı önemli, ben Trendyol'dan Destek Bilişim satıcısından C kalite iPhone 12 mini aldım sadece batarya değişmiş. Kasada çok çok küçük bir çizik vardı ekran da ise çok kılcal (gözle görülmesi zor) çizikler vardı. Bataryası 1-2 gün rahat götürüyor. Çok memnun kaldım açıkçası. Yepy yerine Trendyol'dan almanızı öneririm. Kargoyu açarken kesinlikle video kaydı alın.

Hocam A Kalite Çok iyi seviyesindemi oluyor yoksa Mükemmel mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı