Yenilenmiş iPhone SE 2020 veya XR alınır mı?

memuli

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Arkadaşlar, yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum. Pek bir bütçem yok, beni yaza kadar idare etse yeter. Aklımda iPhone SE 2020 ve iPhone XR var. Sizce alınır mı? Almaya değer mi? Üründe herhangi bir sıkıntı çıkarsa iade etme hakkım var mı?

Arkadaşlar, yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum. Pek bir bütçem yok, beni yaza kadar idare etse yeter. Aklımda iPhone SE 2020 ve iPhone XR var. Sizce alınır mı? Almaya değer mi? Üründe herhangi bir sıkıntı çıkarsa iade etme hakkım var mı?

Yenilenmiş cihaz alınmaz.

2. el telefonları alıp bir parçası bozuk olmasa dahi yan sanayi parçalar takıp size satıyorlar.

Çakma 2. el telefon alıyorsunuz yani😃

SE 2020'den bence uzak durun. Hiç dayanıklı bir telefon değil. Yaklaşık 15-20 telefon kullandım. Hepsi şu an sağ ve dolabımda duruyor. SE 2020 tamire verdiğim ilk telefon. 4 senedir bende, sıfır aldım 3 kere tamir gördü cihaz. Şu an ölü duruma geçecek çok az kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı