Yenilenmiş iPhone SE alınır mı?

Olricc

Hectopat
Daha fazla  
Güncel olarak Samsung A52 kullanıyorum açıkçası çok iyi bir telefon değil. 2-3 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum. Getmobil vb. sitelerde yenilenmiş iPhone SE 2020 uygun fiyata satılıyor. Aynı şekilde XR da uygun fiyata geliyor. Ama özellikle iPhone SE almayı düşünüyorum elimdekini satıp. Performansı nasıldır? Yenilenmiş olması bir sorun teşkil eder mi?

Güncel olarak Samsung A52 kullanıyorum açıkçası çok iyi bir telefon değil. 2-3 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum. Getmobil vb. sitelerde yenilenmiş iPhone SE 2020 uygun fiyata satılıyor. Aynı şekilde XR da uygun fiyata geliyor. Ama özellikle iPhone SE almayı düşünüyorum elimdekini satıp. Performansı nasıldır? Yenilenmiş olması bir sorun teşkil eder mi?

Hocam edindiğim tecrübelerce kimsenin yenilenmiş telefon alıp parasını çöpe atmasını istemiyorum. Bir iki model daha altını alın veya araştırın normal ikinci el bir cihaz alın. Alıp doğru düzgün kullanabilen var ama teknoloji şans işi olduğu gibi yenilenmiş cihazlar +2 şans işi diyebilirim.

Hocam edindiğim tecrübelerce kimsenin yenilenmiş telefon alıp parasını çöpe atmasını istemiyorum. Bir iki model daha altını alın veya araştırın normal ikinci el bir cihaz alın. Alıp doğru düzgün kullanabilen var ama teknoloji şans işi olduğu gibi yenilenmiş cihazlar +2 şans işi diyebilirim.
İkinci el SE'ler de aynı fiyatta hocam hangisini tercih etmeliyim bilemedim

O fiyat bandında S20FE bulunurken rezalet bataryalı ve ekranlı SE2 alınmaz hocam.
Android olarak amiral gemileri harici hiç bir telefonun kamerasının iphone 7 kadar bile iyi olacağını düşünmüyorum hocam. A52 var demiştim millattan önce kalma 6s ile nerdeyse yakın kameraya sahip hatta daha iyi 6s kamerası.

Android olarak amiral gemileri harici hiçbir telefonun kamerasının iPhone 7 kadar bile iyi olacağını düşünmüyorum hocam. A52 var demiştim millattan önce kalma 6S ile neredeyse yakın kameraya sahip hatta daha iyi 6S kamerası.

S serisi amiral gemisi modellerini barındırıyor zaten hocam, S20FE kamera olarak da SE2'den üstün. A serisi genel olarak pek iyi değil zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı