Yenilenmiş iPhone XR alınır mı?

Yok dostum zaten IPhone'da orijinal kullanmadıkları zaman uyarı veriyor diye biliyorum. Ve çalışana bizzat sordum orijinal yazanlar Apple tarafından değiştirilenler dedi.
Evet uyarı veriyor zaten. Pil uyarısı var bende. Arayıp sordum Getmobil'i maalesef bu şekilde dediler. Gönderseniz pili değiştirsek yine aynı hatayı alırsınız dediler. Orjinal değil yani.
Edit: Marka farketmez Getmobil'de Easycep'te yurtdışından gelmiş cihazları satabiliyor. Benim aldığım cihaz yurtdışından gelmiş E Devlet' ten baktığımda görebiliyorum. Bu benim için bir sıkıntı yaratmıyor çünkü cihazda hiç bir sıkıntı yok bundan dolayı iade etmek istemedim. Ha satarken baya değer kaybı yaşarım ama satsam ne satmasam ne cihaz xs max bu arada. Merak edip Easycep'in bayisine gittim oradaki cihazlarıda kontrol ettim aralarında vardı yurtdışı cihazı. Problem mi değil ama bunlarda oluyor.
 
EasyCep veya Hepsiburada'dan yenilenmiş iPhone XR telefon sizce alınır mı? Taksitli olmasından dolayı yenilenmiş telefon mantıklı geldi. Şans işi gibi bazılarına sorunsuz sadece bataryası değişmiş telefon gelirken bazısına bayağı hasarlı sorunlu telefonlar geliyor. Sizce ne yapmalıyım? A kalitesinde mantıklı geldi şahsen.


Alınmaz.
 
Konu hakkında bence yanlış bilgi veirlmiş bugune kadar aldıgım tüm telefonları yenilenmiş olarak aldım

iPhone 7 /plus 8 / Plus X XR Samsung Galaxy Note 9

Siz deneyimimin ne kadar olduğunu hesap edersiniz

Diyelim ki bir sorun yaşadınız anında cihaz değişimi bile yapıyorlar.

Alınır arkadaşlar ama direkt kontrolünü sağlayıp bir sıkıntı tespit ederseniz 14 gün için de iade ve değişim hakkınız var.

Şu anda ise aktif olarak XR kullanıyorum bir sıkıntı yok.

Getmobil mi EasyCep mi diye soracak olursanız Getmobil'i tercih ederim EasyCep biraz sorumsuz gibi geldi ama mağaza ulaşımı olarak soracak olursanız EasyCep her ilde var.
İşin en iyi yönü ise adınıza faturalanması ve 12 ay garanti olması.
 

Geri
Yukarı