Yenilenmiş MacBook Air A1466 alınır mı?

Herkese merhaba, yazılım ve Photoshop için bir laptopa ihtiyacım var, öğrenciyim, bütçe düşük, şu laptop alınır mı?

Çok eski versiyon çok da iş göreceğini sanmıyorum.

Çok eski versiyon çok da iş göreceğini sanmıyorum.
Cihaz yenilenmiş ne durumda olduğu da meçhul.

Aşırı eski, ve asla alınmaz. PhotoShop ücretli, işlemci çok kötü ve ekranı 13 inç. Paranızı tutup ikinci el laptop bakmanızı önerebilirim.

Bu bütçelerde ikinci el olarak Ryzen 3, i5 6.nesil ve i7 6.nesil olmak üzere ilan bulabilirsiniz.

Kardeş yenilenmiş cihaz direk alınmaz, hele MacBook hiç alınmaz. Yenilenmiş telefon fabrikasında çalışan arkadaşım vardı yenilediklerinin yerine orijinaliyle birebir aynı görünen Çin malı şeyler falan takıyorlarmış. Bence alınmaz.

Aşırı eski, ve asla alınmaz. Photoshop ücretli, işlemci çok kötü ve ekranı 13 inç. Paranızı tutup ikinci el laptop bakmanızı önerebilirim.

2. el e de güvenemiyorum belki yaklasik 5.500'e ikinci ele güzel bir şey bulabilir misiniz aslında Teknosa'dan istemem taksit olmasıydı ama

Yani 5000 TL civarına yazılım ve photshopta kullanacağın işini görecek laptop bulmak imkansıza yakın diye düşünüyorum. Belki ikinci el sitelerinde idareten bir şeyler bulabilirsin ama çok iş görmez yine de.

Profesyonel değil okulda kullanacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı