Yenilenmiş olarak alınan iPhone 11 sıfır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Dün Vodafone'dan aldığım iPhone 11 geldi. Ve pil sağlığı %100ken değişen parça diye bir kısımda görünmüyor. Sadece parçalar diye bir kısım var ve yanında 0 yazıyor. Bu sadece temizlenmiş olduğunu mu gösteriyor? Üstelik herhangi bir çizik ya da ufak bir aşınma dahil yok.

1748784056150.png

Dün Vodafone'dan aldığım iPhone 11 geldi. Ve pil sağlığı %100ken değişen parça diye bir kısımda görünmüyor. Sadece parçalar diye bir kısım var ve yanında 0 yazıyor. Bu sadece temizlenmiş olduğunu mu gösteriyor? Üstelik herhangi bir çizik ya da ufak bir aşınma dahil yok.

Eki Görüntüle 2503342

Hocam bas bas bağırıyoruz yenilenmiş telefon almayın diye içinde kullanılan parçalar belli değil orijinal veya eş değer falan değil.

Eki Görüntüle 2503342
Bütün parçalar değişmiştir

Eki Görüntüle 2503342

Hocam daha demin benzer konu açıldı.

Hocalar siz beni yanlış anladınız herhalde ben telefonumda bir sorun olduğunu söylemedim sorunsuz olduğunu söyledim.

Bir tık şans işi hocam bu durumlar. Benim tanıdığım kimse aldığı yenilenmiş telefondan memnun kalmadı.

Eki Görüntüle 2503342

Vallahi oradan fazla bir bilgi edinilemez, belki değişt, belki sadece temizlendi. Bu yenilenmiş telefon işi biraz şans, bazen çok iyi denk geliyor yenisi gibi, bazen de sorunlu. Siz şanslı tarafta olabilirsiniz.

Vallahi oradan fazla bir bilgi edinilemez, belki değişt, belki sadece temizlendi. Bu yenilenmiş telefon işi biraz şans, bazen çok iyi denk geliyor yenisi gibi, bazen de sorunlu. Siz şanslı tarafta olabilirsiniz.

Benim abim yenilenmiş 11 Pro Max abimin arkadaşıda yenilenmiş iPhone 11 kullanıyor ikisi de çok memnun hatta abimin arkadaşı motorla kaza yaptığında iPhone 11 ine hiçbir şey olmamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı