seller
Hectopat
Daha fazla
Telefonu yenilenmiş olarak 2 3 gün önce aldım. Durup dururken böyle bir şey çıktı. Hasar almasının imkanı yok çok özenli kullandım. Sizce sorun nedir?
Ekranı kapatıp ışığa doğru tutabilir misiniz ? Yandan bakınca hafif bombe gibi bir şey var mı ?Telefonu yenilenmiş olarak 2 3 gün önce aldım. Durup dururken böyle bir şey çıktı. Hasar almasının imkanı yok çok özenli kullandım. Sizce sorun nedir?
Ekranı kapatıp ışığa doğru tutabilir misiniz ? Yandan bakınca hafif bombe gibi bir şey var mı ?
Eki Görüntüle 1888911
Şöyle bir şey var ama göçük veya çıkıntı falan değil.
Eki Görüntüle 1888911
Şöyle bir şey var ama göçük veya çıkıntı falan değil.
Hocam o noktanın tam hizasında alt üst sağ ve sol olmak üzere 4 tane çizgi çıkmış. Aldığım yere iade vereceğim. X almadan önce 7 plus almıştım onda da sorun vardı. Üstteki arkadaşında dediği gibi yenilenmişle uğraşılmaz.Tamam hocam tam tahmin ettiğim gibi. Bombenin olduğu yerin altında metal plaka kapakları var ve onları 5 vida tutuyor. 1 vidayı takmamışlar ve o ekrana baskı yapmış o şekilde bombe oluşturmuş. Apple da teknisyenim bazen aynı hatayı maalesef ki biz de yapabiliyoruz fakat ücretsiz şekilde değiştiriyoruz.
Aynen öyle, yenilenmiş cihaz uğraşılacak iş değil. Apple yenilenmiş cihazları telefondan bile saymıyor servise almıyor ücretiyle dahi olsa.Hocam o noktanın tam hizasında alt üst sağ ve sol olmak üzere 4 tane çizgi çıkmış. Aldığım yere iade vereceğim. X almadan önce 7 plus almıştım onda da sorun vardı. Üstteki arkadaşında dediği gibi yenilenmişle uğraşılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.