- Makaleler
- 3
Hocam bütçe kısıtlı rakip olan fare, klavyeden her türlü iyidir.
Siz ne önerirsiniz?
Ekipman konusunda pek bilgim yok ama bu bütçelerde Everest ve Gamepower'dan iyi markalar var.
Hocam bütçe kısıtlı rakip olan fare, klavyeden her türlü iyidir.
Siz ne önerirsiniz?
Bu ekipmanlar iyi mi?
Bana sorarsanız sadece monitör iyi.
Değil, i3 Bükücü yine bir şeyler uyduruyor. Warlock Compact çöp, mis gibi sistem. Alınır.Bu ekipmanlar iyi mi?
Gamenote kötü bir marka değil. Giriş seviye ekipmanlar zaten. Sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Ekipman konusunda pek bilgim yok ama bu bütçelerde Everest ve Gamepower'dan iyi markalar var.
Gamenote zaten kötü marka değil ama arkadaş Gamepower önermiş Gamepower'in sayılı iyi ürünü var belki hiç yok.
Gösterin hocam, bilgilenelim.
O markalar kötü değildir.
Şu an daha kötü marka kullanıyorum 6 ay oldu herhalde bozulmadı.
35 liraya aldım ve gecikme az var hissediliyor ama 35 liraya ne bekliyorsun iş görüyor, 35 liraya bu fareden iyisi yoktur.![]()
Piranha X7 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Piranha X7 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hani bu ne marka takıntısı?
Hocam adamın 1 ürününe göre tüm ürünlerini kötülemeyin, iyi olanları da elbet var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.