Yenilenmiş PS3 Nedir?

PS ile alakası olmayan birkaç kişi toplanmış ahkam kesiyor :)

🚗 🚗 Bip Bip Aç yolu 🚗 🚗

Cihaz arızalı. Tamir edilmiş.

Ayrıca 37 oyun orijinal değil. Kutulu değil. CFW(Kırık) cihazdan orijinal cihaza verileri yedekleme yolu ile o oyunlar kopyalanıyor.

Yani o oyunların maddi değeri 0.

Ben bunu gördüm ve yaşadım. Bu dükkanlar konsolu senden ölü fiyatına alır. Ben kendi Süperslim + 3 kol + 10 orijinal kutulu oyunumu götürdüğüm zaman bana 300 TL teklif ettiler. Kollar sadece 200 TL :) Cihaz bedavaya gidiyor ona. Sonra 700-800'e bilemeyen kullanıcıya haşırt...

O fiyata Xbox One al 2.el. PS3'e en fazla 500 TL verilir. Üstüne 1 TL dahi verilmez.

Piyasada PS3 işletim sistemi kırılmış orijinal olmayan ürünler satılıyor evet ancak arkadaşımızın attığı link bu ürünlerden değil. PS Network erişimi olan PS Store'dan alınmış oyunların yüklü olduğu orijinal bir sistem. Rechpack firması Bursa'da faaliyet gösteren bir firma. PS3 eski bir sistem olduğu için sadece bu zamana kadar çıkmış oyunları oynayabilir. Bu yüzden satın almak makul olmaz. Yoksa ürünün ve oyunların korsan olduğu falan yok. Yanlış bilgi vermeyin. Yorumlarda objektif olun.

PS ile alakası olmayan birkaç kişi toplanmış ahkam kesiyor :)

[emoji594] [emoji594] Bip Bip Aç yolu [emoji594] [emoji594]

Cihaz arızalı. Tamir edilmiş.

Ayrıca 37 oyun orijinal değil. Kutulu değil. CFW(Kırık) cihazdan orijinal cihaza verileri yedekleme yolu ile o oyunlar kopyalanıyor.

Yani o oyunların maddi değeri 0.

Ben bunu gördüm ve yaşadım. Bu dükkanlar konsolu senden ölü fiyatına alır. Ben kendi Süperslim + 3 kol + 10 orijinal kutulu oyunumu götürdüğüm zaman bana 300 TL teklif ettiler. Kollar sadece 200 TL :) Cihaz bedavaya gidiyor ona. Sonra 700-800'e bilemeyen kullanıcıya haşırt...

O fiyata Xbox One al 2.el. PS3'e en fazla 500 TL verilir. Üstüne 1 TL dahi verilmez.
Ben dediğiniz fiyatlara bulamadım örnek olarak bu fiyatlara bulabilir misin?

Piyasada PS3 işletim sistemi kırılmış orijinal olmayan ürünler satılıyor evet ancak arkadaşımızın attığı link bu ürünlerden değil. PS Network erişimi olan PS Store'dan alınmış oyunların yüklü olduğu orijinal bir sistem. Rechpack firması Bursa'da faaliyet gösteren bir firma. PS3 eski bir sistem olduğu için sadece bu zamana kadar çıkmış oyunları oynayabilir. Bu yüzden satın almak makul olmaz. Yoksa ürünün ve oyunların korsan olduğu falan yok. Yanlış bilgi vermeyin. Yorumlarda objektif olun.

Ben %100 eminim ki o oyunlar orijinal değil. PSN'den aldığın o 37 oyun zaten konsoldan daha pahalı.

Ben çok değil, 1.5, 6 ay da senden olsun 2 yıldır PS3 ağırlıklı olmak üzere oyun konsolu alıp satıyorum.

PS kafeler oyun yüklüyoruz, tüm cihazları kırıyoruz anlamında CFW'li PS3'ten kırılmayan, orijinal PS3'lere oyunu aktarıyorlar.

Ben kalıbımı basarım. Bütün Türkiye'de bu işlem yapılıyor. Ama bu adam cidden oyunu dijital olarak orijinal, PSN hesabı ile veriyorsa nadir dükkanlardan.

Ama değil de, benim dediğim gibi korsan, illegal şekilde kopyalayıp satıyor ise zaten başından beri ben haklıyımdır. Adama sordum. Bakalım ne cevap verecek.
Ben dediğiniz fiyatlara bulamadım örnek olarak bu fiyatlara bulabilir misin?

Nerede oturduğunu da söyleseydin. Yoksa ben mi tahmin edeceğim?

Ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum. Eğer benim anlattığım gibi oyun kopyalanmış ise zaten PSN'e girmesinde bir engel yok. İstediği PSN hesabını da cihaza bağlar.

Zaten cihazda OFW kurulu. Benim PS'de olduğu gibi CFW değil.

Son düzenleme:
@Silinen üye

WP'den iletişime geçtim. Tam da tahmin ettiğim gibi. Oyunlar korsan.

Acaba Dijital olan oyunları PSN Hesabında oturum açmadan nasıl oynayabilir?

Cevap bekliyorum...

Bana oyunların ana menüde olduğunu söyledi. Bunu yapmaktan basit bir şey yok. Altı üstü oyunları dev_hdd0/game/ klasörüne kopyalanması yeter :)

Hadi kolay gelsin.

@Silinen üye

WP'den iletişime geçtim. Tam da tahmin ettiğim gibi. Oyunlar korsan.

Acaba Dijital olan oyunları PSN Hesabında oturum açmadan nasıl oynayabilir?

Cevap bekliyorum...

Bana oyunların ana menüde olduğunu söyledi. Bunu yapmaktan basit bir şey yok. Altı üstü oyunları dev_hdd0/game/ klasörüne kopyalanması yeter :)

Hadi kolay gelsin.
Önerinizi bekliyorum. Sony Playstation Classic - GittiGidiyor veya bu Xbox 360 Arcade Kasa + 1 Gamepad + Hdmi Kablosu +250 Gb Harddisk - GittiGidiyor.

Adana da oturuyorum. Şehir dışından alabilirim GET olursa. @Furkan17TR
Adana'da? Direk şehir girişinde mi?

Semt, Mahalle adı falan daha da detaylı.
Düzenleme: Koca Adana'da 3 tane ilan var :/ Çanakkale'den konsol alıp tırlarla Adana'ya götürüp satsak mı?

Adana'da? Direk şehir girişinde mi?

Semt, Mahalle adı falan daha da detaylı.
Düzenleme: Koca Adana'da 3 tane ilan var :/ Çanakkale'den konsol alıp tırlarla Adana'ya götürüp satsak mı?
Semt mahalle önemli değil Mersin Osmaniye gibi yakın yerler de olabilir. Attığım konsol nasıl olur Blur oyununu seviyorum bildiğim kadarıyla bilgisayar için yok. Daha çok bilgisayar da olmayan oyunları oynamak için istiyorum.

Semt mahalle önemli değil Mersin Osmaniye gibi yakın yerler de olabilir. Attığım konsol nasıl olur Blur oyununu seviyorum bildiğim kadarıyla bilgisayar için yok. Daha çok bilgisayar da olmayan oyunları oynamak için istiyorum.
Classic zaten boş. Almayı düşünmeyin bile.

Bunu bulabildim. Ama bu asla öneri değildir. Sende Letgo'dan bakabilirsin. Zaten başka popüler 2.el sitesi yok. Sahibinden, Letgo.

Belki buradan da Alıcı konusu açabilirsin 2.el kısmına. Şansını dene.

Classic zaten boş. Almayı düşünmeyin bile.

Bunu bulabildim. Ama bu asla öneri değildir. Sende Letgo'dan bakabilirsin. Zaten başka popüler 2.el sitesi yok. Sahibinden, Letgo.

Belki buradan da Alıcı konusu açabilirsin 2.el kısmına. Şansını dene.
Ps3 veya Xbox için almayın dediğiniz bir model var mı sorunlu olan modeller oluyormuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı