Yenilenmiş S10+ almak mantıklı mı?

Bütçe
11000

tayfun1459

Kilopat
Katılım
16 Aralık 2017
Mesajlar
93
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. iPhone 11 kullanmaktayım. Android'e geçmek istiyorum. Aldığım cihaz premium bir cihaz olsun istiyorum. Ekranı da benim için çok önemli çünkü mevcut telefonumun özellikle ekranından ve iPhone kullanmaktan çok sıkıldım. Artık her sene çıkan telefonlara 40-50 bin TL veriyor olmak bana çok saçma geliyor. Her ne kadar vergi vs. den dolayı olsa da. Daha önce Custom ROM, GCAM kurarak kullandığım 2-3 adet telefonum oldu. S10+ için de araştırmalarımı yaptım bu konuda ve sorun yaşamayacağımı gördüm. Aklımdaki tek sorun yenilenmiş cihaz alırken sorun yaşayıp yaşamayacağım. Teknosa'daki HB bilişim satıcısından beyaz renkli 128 GB'lik S10+ almayı planlıyordum. Diğer Android cihazları neden istemediğimi sorarsanız hem artık telefonların kendilerini eskisi kadar hızlı geliştirmediklerini düşünüyorum ayrıca bu fiyatlardaki Android telefonlar, hem bu kadar özellik bulundurmuyorlar (kablosuz şarj, 2K ekran, tersine kablosuz şarj, 3.5mm girişi, bu seviyedeki kamera performansı) hem de bu telefon kadar şık gelmiyorlar benim gözüme. Son olarak yeni Samsung cihazlar bana hangi segmentte olursa olsun tamamen aynı gelmeye başladı. İnternette genelde insanlar yenilenmiş iPhone almışlar ve malum iPhone telefonlarda yan sanayi parça kullanımında bazı problemler çıkabiliyor ve Apple dışındaki kimsede orijinal parça satılmıyor. Android hakkında bu şekilde bir deneyimi olan var mı?

Teşekkürler.
 
2. El temiz bak. iPhone 11 den sonra iyi bir deneyim istiyorsan tavsiyem en az S22 bakman bu arada. Yinede ucuz android olarak S10+ iyidir.
 
Daha önce yenilenmiş cihaz alan arkadaşlarım var ve memnun kalmadılar. Genelinin batarya konusunda ciddi problemleri mevcut ve yan sanayi parçalardan ötürü ısınma gibi sorunlarla karşılaşmanız olağan. Ekstra olarak bahsettiğiniz telefon 2019 çıkışlı ve 2023 itibarıyla yazılım desteği kesilmiş bir cihaz. İnsanların Apple tarafında bile desteği kesilmiş cihaz almaya tereddütleri olurken Android tarafında güzel deneyimler yaşayacağınızı sanmıyorum.
 
İkinci elde muhatap bulamamaktan korkuyorum aslında. Ondan dolayı böyle bir yol düşünmüştüm. İki hafta deneyip eğer beğenmezsem en azından iade edebilme olanağından dolayı.
 
İkinci elde muhatap bulamamaktan korkuyorum aslında. Ondan dolayı böyle bir yol düşünmüştüm. İki hafta deneyip eğer beğenmezsem en azından iade edebilme olanağından dolayı.
Yenilenmiş cihaz 2 hafta içerisinde sorun çıkarmaz, temiz 2.el düzgün bir ürün bulursan çok daha iyi olur.
 

Geri
Yukarı