Yenilenmiş S10+ mı yoksa yenilenmiş S20 FE mi?

Bütçe
10000

mauroburak

Centipat
Daha fazla  
Yenilenmiş veya ikinci el telefon alacağım. S10 Plus ile S20 FE (Snapdragon) arasında kaldım. İkisi de mükemmel kozmetikte.
Aslında S20 Ultra veya Plus modelini almak isterdim fakat bütçem 10000 TL.
S10 Plus çok güzel fakat maalesef ekranı 60Hz ve işlemcisi Exynos geri kalan her şey mükemmel.
S20 FE'de çok güzel fakat 6 GB RAM'e sahip ve duyduğum kadarı ile kasası dar ve plastik olduğu için fazla ısınıyor.
Hangisini tavsiye edersiniz?

https://www.hepsiburada.com/samsung...VRjsGAB0Pyi3VEAAYASAAEgI4tvD_BwE&gclsrc=aw.ds Yada direk samsung m34 alabilirsin hiç yenilenmemiş 6000 MAH uzun pil ömrü var 8 çekirdek 6 gb ram güncelleme almaya devam ediyor ama iyi grafikli oyun oynamak isterseniz 45 30 fps gibi alabilir 9000TL bu videodan daha ayrıntılı izleyebilirsiniz hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://www.hepsiburada.com/samsung...VRjsGAB0Pyi3VEAAYASAAEgI4tvD_BwE&gclsrc=aw.ds ya da direk Samsung M34 alabilirsin hiç yenilenmemiş 6000 mAh uzun pil ömrü var 8 çekirdek 6 GB RAM güncelleme almaya devam ediyor ama iyi grafikli oyun oynamak isterseniz 45 30 FPS gibi alabilir 9000TL bu videodan daha ayrıntılı izleyebilirsiniz hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısın fiyatına göre iyi bir cihaz fakat benim istediğim cihazlar zamanının amiral gemisi telefonlar S20 FE PUBG HDR 60 FPS düşün. M34'ün bana göre tek iyi yanı bataryasıdır. Samsung'un M serisi çok kötüdür bence.

s10+ alabilirsin. Dediğin eksiler var evet işlemcisi daha kötü ama genele baktığında kamera ve malzeme kalitesi olarak öne geçiyor. İşlemci önemli diyorsan net bir şekilde s20fe tabiiki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı