Yenilenmiş S21 FE alınır mı?

Xerra

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GTX 420 2000mb
6 GB RAM
i3 550 3.20 GHZ
120 gb ssd
297 Gb HDD
Merhaba arkadaşlar Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum ve telefonu degıstırme kararı aldım ve arkadaşlarım S21 FE onerıyor. Arkadasımın telefonunu ınceledıgımde gayet guzel bır telefon. Getmobil'de buldum durumu mükemmel yazıyor fiyatı ıse 13.199 TL Taksit'de yapıyor. Bana fıyatı uygun geldı sıfırı 17k taksit yok ama yenılenmıs S21FE telefon alınır mı sizce?

Yenilenmişler nasıldır pek güvenemiyorum kardeşime S20 FE almıştık yenilenmiş oda mükemmel kalitedeydi ama arka kapak kısmında çizikler vardı aradaki fark fazla değil bence imkan varsa sıfır alın hocam.

Yenilenmişler nasıldır pek güvenemiyorum kardeşime S20 FE almıştık yenilenmiş oda mükemmel kalitedeydi ama arka kapak kısmında çizikler vardı aradaki fark fazla değil bence imkan varsa sıfır alın hocam.

Kardeşiniz şu an memnun mu? Ayrıca taksit yapıyorlar o yuzden dedım.

Yenilenmişlerin çoğu parçası yan sanayi ile değişiyor önermem şahsen.

Getmobil'den alacagım 1 sene garantisi var yıne de alınmaz mı? Fiyatı normalde 15k ama satıcı ındırıme koymus ve 13.199 TL.

Asla yenilenmiş bir telefon alma.

Yenılenmıs telefon neden alınmaz peki.

Çiziksiz olma olasılığı çok düşük ek olarak parmak izi okuyucusu, pil sağlığı ve kameranın sorunları çıkabilir. Bence pil sağlığı için bile 4 k daha fazla ödemeye değer.

Getmobil'e gore mükemmel su sekılde:
Mükemmel.
Ekran-leke:
Ekranda leke yok.
Ekran-çizik:
Hiç çizik yok.
Kasa-çizik:
1-2 tane hafif çizik/küçük lekeler 20cm uzaklıktan bakıldığında belli olmayan.
Batarya:
Bataryada sorun yok.

Getmobil'e gore mükemmel su sekılde:
Mükemmel.
Ekran-leke:
Ekranda leke yok.
Ekran-çizik:
Hiç çizik yok.
Kasa-çizik:
1-2 tane hafif çizik/küçük lekeler 20cm uzaklıktan bakıldığında belli olmayan.
Batarya:
Bataryada sorun yok.
"Getmobil'e göre" sen bilirsin belki hayırlı olur ama tedbir almakta fayda var.

Kardeşiniz şu an memnun mu? Ayrıca taksit yapıyorlar o yuzden dedım.

Getmobil'den alacagım 1 sene garantisi var yıne de alınmaz mı? Fiyatı normalde 15k ama satıcı ındırıme koymus ve 13.199 TL.

Yenılenmıs telefon neden alınmaz peki.

Memnun değil 8 ay sonra ekranın üst kısmında bozulmalar başladı hafiften, arka kapak açıldı, ve şarj olarak da sıkıntı yaşamaya başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı