Yenilenmiş S22 Ultra alınır mı?

shacoustasi2

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 , Asus Dual RX 6650 XT , T Force 8+8 3200 Mhz DDR4 Ram , Gigabyte A520M K ,
Merhaba arkadaşlar uzatmayacağım, başlıktaki gibi yenilenmiş S22 Ultra en temiz olan düzeyde olanindan Getmobil üzerinden almak istiyorum, sizce mantıklı mı? Taksit var diye mantıklı geldi de sorun falan çıkar mı?

Yenilenmiş hiçbir telefon alınmaz. İçine yan sanayi parçalar koyuyorlar sonra taksit imkanı ile satmaya çalışıyorlar.

Bazı 2. el platformlarında da taksit şansı olabiliyor. Araştırın.

Hocam zaten neyin degisip degismedigini belirtmeleri gerekmiyor mu cihazlarda neden bu kadar ofke var onu anlamlandiramiyorum.

Alınabilir, sanıldığı kadar sıkıntısı çok olan mevzu değil. Değişenleri zaten yazmak zorundalar, ancak çoğunda düz yazılımı formatlayıp satıyorlar. Ki değişmemesi daha iyi, genelde bu tarz çıkışı birkaç yıl geçmiş cihazlarda yan sanayi takıyorlar. Bunlar dışında şayet aldığın telefonda sıkıntı çıkarsa her türlü iade alıyorlar, ama 1 ay falan uğraştırırlar. Getmobil için konuşuyorum bu arada, başka platformları bilmem. Ve Getmobil'den de ürün alırken satıcının Getmobil olmasına dikkat et, diğer satıcılarda iade işlemi bu kadar rahat olmayabilir. Birde hani 2. el telefon alsan başka yerden, o telefonda sıkıntı çıksa çoğu bu kadar telefona sahip çıkmaz. Aşağı yukarı telefoncu ortamı belli, üçkağıtla dolu. Olurda yine sıkıntı yaşarsan da zaten sosyal medya devrindeyiz, Twitter, Youtube, sosyal forumlar yaydığında iade etmeyecek olan firma bile adı karalanmasın diye iade eder. Forumda öylesine gezinirken şu konuları gördüm, millet öyle böyle yardırmamış.

Merakımdan iki kez farklı satıcı ve modellerde telefon aldım, ikisinde de pişman oldum. Isınma dertleri ekranın basmaması kameranın saçmalaması vb. sadece taksitli olduğu için düşünen arkadaşlara sesleniyorum paranıza yazık etmeyin bekleyin veya ikinci el temiz olanlarına bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı