Yenilenmiş Samsung S9 Plus alınır mı?

egee358

Kilopat
S9 Plus şu an nasıl bir telefondur? iPhone 8 Plus'tan daha mı iyidir? Elimde şu an 1 iPhone 7 ve 1 Mate 20 Lite var ikisini satıp başka bir telefon almayı düşünüyorum iOS bir cihaza geçmek istiyorum.2.el iPhone 8 mi yoksa yenilenmiş S9 Plus mı? Eğer S9 Plus'ın arayüzü tam akıcı değilse riske atmayıp bekleyip iPhone XR almayı düşünüyorum sizce hangisi dhaa mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence iPhone alın. S9 Plus güzel bir cihaz ama artık geride kaldı. Android platformunun desteği uzun sürmüyor.

Bekleyip iphone xr alayım yani bence de bana yakın gelen buydu çünkü androidden bıktım bir daha macera aramak istemiyordum 🙂
Benim imkanım olsa iPhone alırım. Desteği daha uzun süreli oluyor.

A50 kullanıyorum(donanım bakımından s9'dan düşük).Gayet akıcı bir yıldır kullanıyorum.Fakat Xr güncelleme bakımından 3yıl daha güncelleme alacağını varsayarsak kesinlikle Xr.
ben de mate 20 lite kullanıyorum aldığım zaman a50nin fiyatı yüksekti ve parmak izi geç okuyor gibi sorunları var diye a50 almadım.Donanım olarak a50 ile mate 20 lite aynı çünkü ikisi de pubgde 60 fps veremiyor sen nasıl akıcı diyorsun anlamadım. Akıcı dediğin arayüzün 60 fps mi yoksa öyle değil mi?

Bekleyip iPhone XR alayım yani bence de bana yakın gelen buydu çünkü Android'den bıktım bir daha macera aramak istemiyordum 🙂

İ Phone 11 alın, daha iyidir.

ben de mate 20 lite kullanıyorum aldığım zaman a50nin fiyatı yüksekti ve parmak izi geç okuyor gibi sorunları var diye a50 almadım.Donanım olarak a50 ile mate 20 lite aynı çünkü ikisi de pubgde 60 fps veremiyor sen nasıl akıcı diyorsun anlamadım. Akıcı dediğin arayüzün 60 fps mi yoksa öyle değil mi?
Parmak izi hızı iyileştirildi ve bahsettiğim arayüzdü,ek olarak pubg mobilede gfx tool uygulaması var oyunu uygulamadan 60fps zorlayarak akıcı bir şekilde oynuyorum.

Şahsi görüşüm bir telefona 2-3 bin bilemedin 4 bin liradan fazla verilmemesi yönünde. Artık Çinli markalar dediğimiz markalar bile üst donanım ürünleri piyasaya sunabiliyor. Sırf marka algısı için fazla para vermeye gerek yok.

Samsung herhangi bir koşul ile alınmaz. S7 Edge kullandım, S8+ kullandım, bunlara gelen max. sistem desteği 2 yıl. Daha sonraki yıllarda güvenlik güncelleştirmeleri alır 2 3 ayda bir. Sonradan çıkan daha düşük sistemli telefonlar bile üst sistem desteği alırken bizimkiler 2 yılı doldurdu diye almazlar. Zaten son satış tablolarında da görüldüğü üzre Samsung'un satışları bayağı geriledi. Ayrıca Samsung S8+ bile PUBG'yi akıcı oynatamıyorken ki bu bahsettiğim olay geçen seneyken s9+ da aynı akıbeti yaşıyordur veya yaşayacaktır. Arkadaşın biri vardı gelir şimdi buralardadır, Samsung Fan boyu, S7 edge ile çok rahat pubg oynuyorum diye iddiası vardı, düşürmüş tüm grafikleri 30 40 FPS arası birşey alıyor buna oyun oynamak diyor. Alacaksanız çinli markalara yönelin, en azından daha ucuz olabiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı