Bu cihazlarda kronik olan bir sorun, eğer dikkatli kullanılırsa olmaz veya olursa da kullanıma engel olmaz. Tamiri ekranını değiştirmek.
Yan sanayi taksak sıkıntı çıkar mı?
Bu cihazlarda kronik olan bir sorun, eğer dikkatli kullanılırsa olmaz veya olursa da kullanıma engel olmaz. Tamiri ekranını değiştirmek.
Samsung cihazlarda yan sanayi ekran taktırmak daha beter bir olay.Yan sanayi taksak sıkıntı çıkar mı?
Samsung cihazlarda yan sanayi ekran taktırmak daha beter bir olay.
(Ekran yanığı olmasa bile bu sefer mürekkep akma ve pembe çizgili ekran olayı oluyor)
Wild Rift'i ben en düşük ayarda S7 bile 50-60 FPS alıyorsam o cihaz hayli hayli verir.
S8,S9,Note 8 ve Note 9 serilerinde bu sorun hep vardı.Teşekkürler bir de hayalet ekran oluyor diyorlar onun tamiri var mı veya çok sıkıntı cıkarıyor mu?
S9 Plus almaya karar verdim ama herkes bataryasını kötülemiş ama bana yeteceğini düşünüyorum. İşte çok kullanamıyorum zaten eve gidince de şöyle 2-3 maç Wild Rift oynasam falan yeter mi?
Hocam ekranı değiştirtince de eskisi gibi olmuyormuş doğru mu?Bu cihazlarda kronik olan bir sorun, eğer dikkatli kullanılırsa olmaz veya olursa da kullanıma engel olmaz. Tamiri ekranını değiştirmek.
Hocam ekranı değiştirtince de eskisi gibi olmuyormuş doğru mu?
Daha iyilerini alabilirsin.
S8, S9, Note 8 ve Note 9 serilerinde bu sorun hep vardı.
Paneller WQHD+ çözünürlükte ve çok yüksek renk doygunluğunda panellerdi.
Cihazda aynı görüntü uzun süre kalırsa hızlıca bir yanık oluşuyordu.
Kısacası bu serilerin normal kabul edilebilecek kronik bir sorunu.
Benim cihazda da var ama çok derinden görünüyor sadece normal gözle bakınca görmesi biraz zor oluyor.
Merhaba 4 aydır S9+ kullanıcısıyım. Telefondan memnunum, oyunları oynatabiliyor. Wild Rift çok ağır bir oyun değil. Oynayabilirsiniz, fakat kamera kısmı az ısınıyor.S9 Plus almaya karar verdim ama herkes bataryasını kötülemiş ama bana yeteceğini düşünüyorum. İşte çok kullanamıyorum zaten eve gidince de şöyle 2-3 maç Wild Rift oynasam falan yeter mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.