Samsung Galaxy S9+ (Plus) alınır mı?

Samsung cihazlarda yan sanayi ekran taktırmak daha beter bir olay.
(Ekran yanığı olmasa bile bu sefer mürekkep akma ve pembe çizgili ekran olayı oluyor)
Wild Rift'i ben en düşük ayarda S7 bile 50-60 FPS alıyorsam o cihaz hayli hayli verir.

Yan sanayi 1500 TL orijinal 2900TL arada az fark yok benim alacağımda adam sordum hayalet ekran var mı diye adamın cevabı ‘instagramın alt ekranından kalan ikonlar var ama beni rahatsız etmiyordu.'
Acaba Note 9 alsam daha mı iyi olur aralarında çok bir şey var mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler bir de hayalet ekran oluyor diyorlar onun tamiri var mı veya çok sıkıntı cıkarıyor mu?
S8,S9,Note 8 ve Note 9 serilerinde bu sorun hep vardı.

Paneller WQHD+ çözünürlükte ve çok yüksek renk doygunluğunda panellerdi.
Cihazda aynı görüntü uzun süre kalırsa hızlıca bir yanık oluşuyordu.

Kısacası bu serilerin normal kabul edilebilecek kronik bir sorunu.

Benim cihazda da var ama çok derinden görünüyor sadece normal gözle bakınca görmesi biraz zor oluyor.

Daha iyilerini alabilirsin.

Ne mesela.

S8, S9, Note 8 ve Note 9 serilerinde bu sorun hep vardı.

Paneller WQHD+ çözünürlükte ve çok yüksek renk doygunluğunda panellerdi.
Cihazda aynı görüntü uzun süre kalırsa hızlıca bir yanık oluşuyordu.

Kısacası bu serilerin normal kabul edilebilecek kronik bir sorunu.

Benim cihazda da var ama çok derinden görünüyor sadece normal gözle bakınca görmesi biraz zor oluyor.

WQHD+ ne tam olarak cahilliğime verin.

Wide QHD çözünürlük demek. Yani normalde 2560x1440p çözünürlüğün (QHD=2K ekran) biraz daha genişletilmiş hali.
Bu serideki tüm cihazlar 2960x1440p çözünürlüğe sahip 60Hz tazeleme hızına sahip paneller kullanıyorlar.

Renk doygunlukları çok yüksektir keskin renk tonlarına ve kalitesine sahiptirler.
Ancak fazla şarj tüketebiliyor. FHD+ olarak kullanmak daha verimli oluyor.

S9 Plus almaya karar verdim ama herkes bataryasını kötülemiş ama bana yeteceğini düşünüyorum. İşte çok kullanamıyorum zaten eve gidince de şöyle 2-3 maç Wild Rift oynasam falan yeter mi?
Merhaba 4 aydır S9+ kullanıcısıyım. Telefondan memnunum, oyunları oynatabiliyor. Wild Rift çok ağır bir oyun değil. Oynayabilirsiniz, fakat kamera kısmı az ısınıyor.

1 günü pek çıkartamıyor, bu yandan biraz kötü. Yoğun kullanım olsun, az kullanım olsun yine şarjı biraz hızlı gidiyor. Powerbank ile gezebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı