Yenilenmiş telefon alınır mı?

• Konuyu başlatan Fluuman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 207
Herkes alma diyor ama anlamadım vallahi. 2. el Android al diyen bile var. Ama niyese iPhone 7-8'in bile kamerası benim Infinix Hot 40 Pro'dan iyi ama kimse iPhone 11'e alınır demiyor.

Niye iPhone değil 2. el Android? Android'in kamerası daha mı iyi hocam?

iPhone 11 al güzel telefon 5K ya yurt dışı bulabilirsin yılın 8 ayı kullanır 4 ayı eski telefonunu kullanırsın yurt içi 2. el alırsan az kullanılmış olmasına dikkat et 1-2 yıllık olsun en fazla.

2019 çıkışlı külüstür IPhone'dan daha iyi kameralı telefon bulunur.
2.elde 12 13K ya S22 alırsan iPhone 11'den her anlamda daha iyi bir cihaz almış olursun. S22'nin kötü bataryasına rağmen.
Eğer yurt dışı alırsan Xiaomi 14T alabilirsin. O da iPhone 11'den daha iyi seçenek olur.

Bütçe artarsa 2.elde bunlardan daha iyisi bulunur.

Ekran dışında S22'den her konuda 11 daha iyi.

Merhaba maksimum bütçem 10-12 bin arası ve özellikle kamerası için iPhone 11 almayı düşünüyorum. Getmobile, Yepy, EasyCep gibi sitelerden. Siz hangisini önerirsiniz ve ekstra öneriniz var mı? Yenilenmiş alma diyenler var ancak telefonun iyi olup olmadığını kendim görerek pek anlamam, o yüzden ikinci eli de kendi başıma almak istemiyorum ve çevremde de anlayan yok.

Yenilenmiş telefon alacağına bundan al daha iyi, performans olarak ve şarj olarak da rahata kavuşacağın bir ürün. Hem yenilenmiş telefonlarda aldığından birkaç ay sonra sorunlar başlıyor telefon içinde.

Yenilenmiş telefon alacağına bundan al daha iyi, performans olarak ve şarj olarak da rahata kavuşacağın bir ürün. Hem yenilenmiş telefonlarda aldığından birkaç ay sonra sorunlar başlıyor telefon içinde.

Adam iPhone 11 almayı düşünüyor adama işlemcisi kamerası çöp dede telefonu öneriyosun.

Ekran dışında S22'den her konuda 11 daha iyi.

Kamera olarak 3X telefoto bulunan, OIS 4K60 video çeken ve rakibi iPhone 13 ile yarışır kamerası bulunan S22 11'den daha mı kötü 🤣🤣
Batarya olarak 60 Hz de 5 6 saati çıkaran 11
S22 60 Hz de 8 9 saat çıkarıyor.
İşlemci olarak 90 FPS veren cihaz mı daha kötü 🤣🤣

Adam iPhone 11 almayı düşünüyor adama işlemcisi kamerası çöp dede telefonu öneriyosun.
Bana göre iPhone kamerası için kullanılacak bir telefon. Sadece "kamera" diye kullanılacak telefon yerine dede telefonu da olsa daha donanımlı olan bir telefon olarak önerdiğim telefon daha yarayışlı. Kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar.

Bana göre iPhone kamerası için kullanılacak bir telefon. Sadece "kamera" diye kullanılacak telefon yerine dede telefonu da olsa daha donanımlı olan bir telefon olarak önerdiğim telefon daha yarayışlı. Kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar.

Sıfır Redmi 14C 10 12K ya alınmaz. Realme 12+ alınır.

peki
2019 çıkışlı külüstür IPhone'dan daha iyi kameralı telefon bulunur.
2.elde 12 13K ya S22 alırsan iPhone 11'den her anlamda daha iyi bir cihaz almış olursun. S22'nin kötü bataryasına rağmen.
Eğer yurt dışı alırsan Xiaomi 14T alabilirsin. O da iPhone 11'den daha iyi seçenek olur.

Bütçe artarsa 2.elde bunlardan daha iyisi bulunur.
peki 24 bin liraya sıfır iphone 15 alınıp 8 ay kullanmak nasıl olur ? ben sadece kamerası için almak istiyorum. 4 ay da elimdeki telefonu kullanabilirim iletişim için. Sizce ?

Yurt dışı iphone 13 pro max veya iphone 15 nasıl olur hocam sıfırı 25 bin lira. 8 ay kullanırım diyorum. Zaten amacım kamerası için kullanmak. 4 ay da idare ederim diyorum. Sizce ?

Kamera olarak 3X telefoto bulunan, OIS 4K60 video çeken ve rakibi iPhone 13 ile yarışır kamerası bulunan S22 11'den daha mı kötü 🤣🤣
Batarya olarak 60 Hz de 5 6 saati çıkaran 11.
S22 60 Hz de 8 9 saat çıkarıyor.
İşlemci olarak 90 FPS veren cihaz mı daha kötü 🤣🤣

Kağıt üstünde ne özelliği olursa olsun yan yana fotoğraf çekip kıyaslayınca S23 Ultra bile 11'den daha kötü tüm Android telefonlarda yeterli ışık saglanmazda özellikle ön kamerada çok kötü çekiyor.

Peki.

Peki 24 bin liraya sıfır iPhone 15 alınıp 8 ay kullanmak nasıl olur? Ben sadece kamerası için almak istiyorum. 4 ay da elimdeki telefonu kullanabilirim iletişim için. Sizce?

Yurt dışı iPhone 13 Pro Max veya iPhone 15 nasıl olur hocam sıfırı 25 bin lira. 8 ay kullanırım diyorum. Zaten amacım kamerası için kullanmak. 4 ay da idare ederim diyorum. Sizce?

Alabilirsin üzmez satarken de kolay olur 11 ve üstü hiçbir cihaz üzmez sadece uygun fiyata almaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı