Yenilenmiş telefon almak vs 2. el almak

orelyus

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i3 13100F 4, 27GHz / RTX 4060 3X / GIGABYTE H610M V2 H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart / Goodram 1TB PX500 GEN3x4 M.2 NVMe SSD (2050 MB Okuma / 1650 MB Yazma) / Kingston 8x2GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz / Deep Cool LE 520 RGB 240MM Sıvı Soğutucu
Meslek
Öğrenci / Yazılım Bilgisayar Mühendisliği
Merhaba.
iPhone 11 almayı düşünüyorum, ikinci el almak için biraz da telefondan anlamak gerekiyor parçalar için vs. bu yüzden pek o işe girmek istemiyorum. Onun yerine Getmobil veya EasyCep gibi sitelerden yazıldığına göre mükemmel temizlikte yenilenmiş telefon alınır mı? Alırsam bana ne gibi sorunlar cıkartabilir? En azından bunun gibi sitelerde garantileri oluyor fakat 2. elde garantileri olmuyor o kısımı da değerlendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el alın hem daha ucuza hem de daha temiz cihaz alırsınız. Yenilenmiş telefonlar çok kötü toplanıyor ve çok kötü yan sanayi parçalar kullanılıyor. Değişensiz bir telefon alabilirsiniz içiniz rahat olsun isterseniz.

Merhaba.
iPhone 11 almayı düşünüyorum, ikinci el almak için biraz da telefondan anlamak gerekiyor parçalar için vs. bu yüzden pek o işe girmek istemiyorum. Onun yerine Getmobil veya EasyCep gibi sitelerden yazıldığına göre mükemmel temizlikte yenilenmiş telefon alınır mı? Alırsam bana ne gibi sorunlar cıkartabilir? En azından bunun gibi sitelerde garantileri oluyor fakat 2. elde garantileri olmuyor o kısımı da değerlendirirseniz sevinirim.
Yenilenmiş telefon alınmaz.

İkinci el almak cihazın parçalarını bilmek açısından daha iyi olur hatta direkt olarak pil düşük ama kozmetik temiz bir cihaz alınıp kaliteli malzemeyle değişime gitmeyi öneririm, yenilenmiş olmasının avantajı da iade ve değişimlerde karşınızda bir muhattap var, ikinci ele göre ödeme planları daha cazip ve genellikle bir sorumluluk kabul etmeselerde cihaz için bir garanti hizmeti mevcut.

Yenilenmiş telefon alınmaz.

Sebep?

2.el alın hem daha ucuza hem de daha temiz cihaz alırsınız. Yenilenmiş telefonlar çok kötü toplanıyor ve çok kötü yan sanayi parçalar kullanılıyor. Değişensiz bir telefon alabilirsiniz içiniz rahat olsun isterseniz.
Yenilenmiş cihazlarda garanti oluyor fakat 2. elde ?

yenilenmiş telefon asla alınmaz. 2.el de temiz bulursanız alın ayrıca pilin değişmediğine de dikkat edin
neden ?

Sebep?

Yenilenmiş cihazlarda garanti oluyor fakat 2. elde?

Neden?

2 tane yenilenmiş telefon kullandım hocam garanti olsa ne olmasa ne 5 taklalı motoru sonradan yenilenmiş Tofaş gibi telefonlar. Aldığım ilk telefonda jak girişine kulaklık takılamıyordu fazla küçük olduğu için 2.sinde de kamerayı açtığımda değişik bir vızıltı sesi geliyordu. Değişensiz bir telefon bulmak çok daha garanti bir yol. Hatta emin değilim ama telefonculara gidin en temiz telefonu bile yenilenmişten ucuza alırsınız muhtemelen. Telefonun şarj soketini tamir ettirmeye gittiğim telefoncu bunu easycepten mi aldın diye sordu, ne kadar kötü toplandığını siz düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı