Yenilenmiş TUF serisi ekran kartları değiştirilir mi?

Hocam ASUS'tan değişim raporu nasıl alabilirim? Anlatır mısınız çünkü ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Penta'yı da bilmiyorum oradan almasak bile başvurabiliyor muyuz?

6 ay gecmediyse doa raporuyla degişim raporu alabılırsınız bildigim kadarıyla ürün üst üste 3 kere gidince aynı sorundan degişim raporu veriliyor. Degişim raporunu aldıktan sonra pentada ya da aldığın yerde stok olması lazım EVO modelının o model ile degişim verilsin eger stok yok ise istege baglı olarak aynı ucretı geri para iadesi yapıyorlar bendeki modelde VRAM'lar 102 110 derece arası gidip geliyordu degişim raporu ile kartı EVO modelıyle degiştirdim şu an 78 80 arası gidip geliyor.
Hocam asustan değişim raporu nasıl alabilirim? Anlatır mısınız çünkü ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Penta'yı da bilmiyorum oradan almasak bile başvurabiliyor muyuz?
Bu arada asus servisine pek güvenme urunu yollarken ve alırken mutlaka videoya çek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı