Yenilince kabullenemeyen çocuklardan sıkıldım

gamerr28

Centipat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
97
Arkadaşlar selamlar, bu sene CS:GO ve Valorant benzeri FPS oyunları oynamaya başladım. Fakat onları oynamadan önceki zamanlar genellikle internet üzerinden satranç oynuyordum. Geleyim konuya, ben bu yenilince kabullenemeyen özel mesajdan küfür edip kendini rahatlatan çoluk çocuktan gerçekten çok sıkıldım.
Valorant'ta bir maça giriyorum. Adama uzak mesafeden One tap attım diye küfür yazıp, hilesin diyor. Satranç oynuyorum çocuk yendikten sonra özel mesajdan "ez" yazıp daha sonrasında engelliyor. Sonra bakıyorum hesabındaki diğer maçlarına hepsini kaybetmiş, sinirini benden çıkarıyor. :D dediğim gibi bu toxic loser insanlarla sanalda neredeyse bütün oyunlarda karşılaştım. Gerçekten sakin kalamıyorum. Ben sanıyorum ki adamları vuruyorum, onlar beni vuruyor mis gibi oyun oynuyoruz, rekabet bol. Adam güzel hs atıyor ns yazıyorum. Ama bu tarz durumlar beni soğuttu artık. Ne önerebilirsiniz, ne yapmalıyım?
 
Az önce Counter-Strike: Global Offensive yoldaş oynuyordum. Bir tane yabancı çocuk geldi. Konuşmuyor kendisi. Chatten yazıyor. Oyunu ben 19 kill, o da 4 kill alarak bitirdi. Kazandık. Adam oyun boyu kötüsün yazmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Bomba kuruluyor T base'de bekliyor beyefendi. Oyun bitince de "ez game" yazdı. Böyle arkadaşlar çok var anlayacağın. Tabii ben de son olarak profiline sevgi dolu dileklerimi getirdim. Fakat oyun boyu hiçbir şey söylemedim. Sadece gülücük attım chatten adama.
 
Bazıları gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Yaptıkları tek şey rahatsızlık vermek ve sahip oldukları tek şey de egoları. Sanki dünyayı ele geçirmek istiyorlarmış gibi hareket ediyorlar. Yaşamamaları lazımmış gibi hissediyorum. Şahsen koronayı bu varlıkların evlerinde cips yiyip osurarak ürettiğini düşünüyorum. Dünyaya sadece zararları var. Düşünsenize; çocuğunuz oluyor ve milletin huzurunun içine etmesi için harçlık veriyor, beyni olduğunu farketsin diye okula gönderiyor, bir de üstüne bunları tekrarlıyorsunuz. Poşetle boğarım daha iyi. Tek zararım 25 kuruş olur.
 

Geri
Yukarı