Yennefer'ı neden sevemiyorum?

Yennefer'ın tipi şeytana benziyor. Şaka bir yana ikisi de güzel kızlardır da ben de daha çok Triss'i seviyorum. Evinin hanımı dediğimiz, pek sorun çıkarmayan, pozitif enerji yayan tipte birisi kendileri. :D
Triss yada yennefer seçimi oyunun sonunu değiştirmiyor değilmi? Sadece karakterlerin sonunu etkiliyor?
Erkek milleti işte. Nerde hayatımızı öpen kadın var onu seviyoruz. Yennefer candır bu arada 😂
Triss yada yennefer seçimi oyunun sonunu değiştirmiyor değilmi? Sadece karakterlerin sonunu etkiliyor?
Ben Yennefer'ı daha çok seviyorum. Bana itici gelmiyor.

Oyunun ortalarındayım. Triss sevecen duygusal olmasına rağmen Yennefer çok soğuk çok itici. Ama Yennefer'ı seven çok insan var. Neden ben sevemiyorum? Spoiler falan vermezseniz sevinirim, çünkü daha ortalardayım.
Yennefer kitaplarda da öyle bir karakter. Ama şunu da bilmen gerek Geralt karakter olarak pek şen şakrak biri değil. Yennefer ile pek çok açıdan daha uyumlular. Ayrıca Yennefer ile arasındaki büyük aşk bütün kitaplarda geçer. Geralt'ın da soğuk bir karakter olma sebeplerinden biri hayatında yaşadıklarından geçiyor. Yennefer'ın durumuda benzer. Triss'de geçmişte zorluklar yaşamış elbet ama Yennefer kadar vurucu olaylar değil. Oyun seriside hep gri tonlarda ilerliyor o yüzden karakterlerin başına gelen şeyleri de onların kişiliğini değerlendirirken düşünmek gerek. Tabi Yennefer'ı sevmek zorunda değilsin ama yine de Geralt ile olan ilişkisinin dinamiklerini bilmen düşünceni değiştirebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı