Kaandrick Lamar
Kilopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600 & AK400 Digital - Corsair Vengeance Pro RGB SL 2x16GB 3600MHz - Kingston Renegade 2TB + Kioxia Exceria G2 1TB + WD 1TB/7200rpm - Asus Dual RTX 3070 - Gigabyte A520M DS3H - NZXT H510 Flow w/Thermalright tl-c12c-s 3x120 & Razer Chroma ARGB Controller
- Meslek
- Seyahat Danışmanı
Merhaba,
Konu başlığında belirttiğim gibi yerel ağ üzerinde web sitesi kurmak istiyorum. Bunu yaparken modemin üzerine taktığım USB belleğini web sitesinin depolama alanı olarak kullanmak istiyorum. (eminim ki web tasarımda bunun özel bir adı vardır fakat bilmiyorum. Hosting olduğunu hatırlıyorum. Eğer doğruysa kısa argüman olarak "modem üzerine taktığım USB belleği hosting olarak kullanarak yerel bir web sitesi kurmak istiyorum" olacak).
neden?
Modemim Tenda V12 AC1200 (Tenda V12 AC1200 Dualband WiFi Gigabit VDSL ADSL Modem Router-Tenda (Türkiye)) USB girişi bulunmakta. Arayüzü pek kullanışlı değil.
Şimdiden mesajlarınız için teşekkür ederim.

Konu başlığında belirttiğim gibi yerel ağ üzerinde web sitesi kurmak istiyorum. Bunu yaparken modemin üzerine taktığım USB belleğini web sitesinin depolama alanı olarak kullanmak istiyorum. (eminim ki web tasarımda bunun özel bir adı vardır fakat bilmiyorum. Hosting olduğunu hatırlıyorum. Eğer doğruysa kısa argüman olarak "modem üzerine taktığım USB belleği hosting olarak kullanarak yerel bir web sitesi kurmak istiyorum" olacak).
neden?
- HTML'den başlayarak kodlama öğrenmek istiyorum. Burası benim dijital oyun alanım olacak.
- Ev içerisinde cihazlar arası veri aktarımı yapmak istiyorum.
Modemim Tenda V12 AC1200 (Tenda V12 AC1200 Dualband WiFi Gigabit VDSL ADSL Modem Router-Tenda (Türkiye)) USB girişi bulunmakta. Arayüzü pek kullanışlı değil.
Şimdiden mesajlarınız için teşekkür ederim.