Yerel Disk C:'den D:'ye Alan Aktarma

• Konuyu başlatan xxbaxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 19.053
X

xxbaxx

Ziyaretçi
Merhaba, arkadaşlar 700 gb yakın hardiskm mevcut, leptop kullanıyorum. D diskim dolu önemli verilerim. mevcut. C: diskinde 25 GB boş alan felan var. İhtiyaç duymuyorum, o 25 GB'yi nasıl D'ye aktarıcam kolay bir şekilde ? Program felan anlamıyorum, riske girmek istemiyorum. Kolayca şekilde ne yababilirim? Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

1.PNG

Riske girmek istemiyorsan yapmayacaksın.

C'nin alanı zaten az, sen üstüne bir de 25 GB daha D'ye aktarmam lazım diyorsun. Bunu yaptığında Sistemin performansında düşüş olabilir. Ayrıca bu kadar az alan olan diskte bölümlerin boyutunu değiştirmek riskli işlemdir. Kaldı ki program felan anlamıyorsan hiç bulaşmayacaksın.

Ha yok ben illa uğraşacağım diyorsan bu rehber sana olayın mantığını anlatacak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada Windows 10 önizleme sürümünü kullanırken böyle bir işe sakın kalkışma, program uyumsuz ise verilerinin tamamına elveda dersin!

Merhaba, arkadaşlar 700 gb yakın hardiskm mevcut, leptop kullanıyorum. D diskim dolu önemli verilerim. mevcut. C: diskinde 25 GB boş alan felan var. İhtiyaç duymuyorum, o 25 GB'yi nasıl D'ye aktarıcam kolay bir şekilde ? Program felan anlamıyorum, riske girmek istemiyorum. Kolayca şekilde ne yababilirim? Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Eki Görüntüle 48998
Bu windows'un hangi sürümü ikonlar garip geldi gözüme ?

Benden sana tavsiye eğer bütçen var ise harici disk alman leptoplar için var satılıyor 1 tb al D diskinde ne varsa harici dske aktar güvenlidir korkma böylece c diskinde rahatlar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı