WizTree programıyla kontrol edebilir misiniz?
Eki Görüntüle 2337370Download WizTree
WizTree is the fastest disk space analyzer for Windows. Download the latest version here. Use it to quickly locate and remove space hogs from your hard drive and free up valuable disk space.diskanalyzer.com
Portable sürümü indirmeniz yeterli olacaktır.
Geçici çözüm olarak disk temizleme programını çalıştırıp "$wındows.~bt" klasörünü temizlemeyi deneyebiliriz. Windows + r yapıp açılan ekrana "cleanmgr" yazdıktan sonra C diskini seçtikten sonra "sistem dosyalarını temizle" seçeneğini seçip sadece "önceki Windows yüklemeleri" ve "Windows Update temizleme" seçeneğini seçip Tamam'a basın ve sonra çıkan uyarıya "dosyaları sil" şeklinde onay verin.
Eki Görüntüle 2337380
Diskin bozuk olma ihtimali olacağını sanmıyorum.
Ana disk olduğu için dolması normal. 3 bilgisayar değiştirdim neredeyse bende de aynısı oluyor. En temizi 1 TB disk almak.Hiçbir şey indirmememe rağmen kendi kendine doluyor ve içinde 0 byte yer kalana kadar devam ediyor.
Eki Görüntüle 2337345
Ana disk olduğu için dolması normal. 3 bilgisayar değiştirdim neredeyse bende de aynısı oluyor. En temizi 1 TB disk almak.
Bende 500 var o da yetmiyor ki1 TB diski kim kaybetmiş te biz bulacağız hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.