Yerel disk C'de 2 tane Windows klasörü var

efegumusay

Kilopat
Daha fazla  
Yerel disk C'de iki tane Windows var ve isimleri de aynı zamanda. Eski olanı silmeye çalıştığımda kullanılıyor diyor. Dosya boyutu da 0 Bayt olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 130449.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 130449.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 178
  • Ekran görüntüsü 2024-08-09 130705.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 130705.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 141
  • Ekran görüntüsü 2024-08-09 131004.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 131004.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Yerel disk C'de iki tane Windows var ve isimleri de aynı zamanda. Eski olanı silmeye çalıştığımda kullanılıyor diyor. Dosya boyutu da 0 Bayt olarak gözüküyor.
İçinde Temp vs. varsa bu yaşanmış forumda.Diğer konulara bakabilirsiniz.

İçinde Temp vs. varsa bu yaşanmış forumda.Diğer konulara bakabilirsiniz.

İçindeki dosyalara tıklayınca şöyle bir hata veriyor. Ayrıca onlarda "windows" şeklinde yazıyor bende ise "Windows" şeklinde iki aynı klasör var.

Hiç format attın mı? Attığın tarihi hatırlıyorsan dosyalardan birinin attığın tarihlerde olması gerek.

Daha yeni attım ama ondan sonra Printui.dll diye bir virüslü dosya bulmuştu 21 Temmuz'da, bu Windows dosyalarından birinin oluşturulma tarihiyle aynı ondan şüpheleniyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 133628.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 133628.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 135
İçindeki dosyalara tıklayınca şöyle bir hata veriyor. Ayrıca onlarda "windows" şeklinde yazıyor bende ise "Windows" şeklinde iki aynı klasör var.

Daha yeni attım ama ondan sonra Printui.dll diye bir virüslü dosya bulmuştu 21 Temmuz'da, bu Windows dosyalarından birinin oluşturulma tarihle aynı ondan şüpheleniyorum.
Olabilir bir kere daha virüs taraması yapabilirsin malwarebytes ile.

İçindeki dosyalara tıklayınca şöyle bir hata veriyor. Ayrıca onlarda "Windows" şeklinde yazıyor bende ise "Windows" şeklinde iki aynı klasör var.

Daha yeni attım ama ondan sonra Printui.dll diye bir virüslü dosya bulmuştu 21 Temmuz'da, bu Windows dosyalarından birinin oluşturulma tarihle aynı ondan şüpheleniyorum.

Hocam eğer ki klasör kullanılıyorsa gizli dosya olabilir içinde. Virüs orada saklanıyor olabilir. Tarama yapın.

O eski ve 0B olanın ismini değiştirmeyi dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı