K KaanAsil Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #1 Merhaba Technopat ailesi. Sorunuma kimse yardımcı olamıyor. Yerel diskimde altta kaç GB yer olduğunu gösteren mavi çubuk yok oldu. Sadece disk logosu var ve bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Nasıl gözüktüğünün fotoğrafı: Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Merhaba Technopat ailesi. Sorunuma kimse yardımcı olamıyor. Yerel diskimde altta kaç GB yer olduğunu gösteren mavi çubuk yok oldu. Sadece disk logosu var ve bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Nasıl gözüktüğünün fotoğrafı:
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Kasım 2020 #2 Bana da oluyor ara sıra. Bilgisayarı yeniden başlatınca gidiyor. Artı 0 Eksi
Fringtavo Gus Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 82 Çözümler 3 16 Kasım 2020 #3 Merhaba, gönderdiğim fotoğraftaki gibi boş bir yere sağ tıklayıp görünümdeki ayarı döşeme yapmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Merhaba, gönderdiğim fotoğraftaki gibi boş bir yere sağ tıklayıp görünümdeki ayarı döşeme yapmayı dener misiniz?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 16 Kasım 2020 #4 Sağ Klik-Görünüm-Döşeme. Fringtavo Gus dedi: Merhaba, gönderdiğim fotoğraftaki gibi boş bir yere sağ tıklayıp görünümdeki ayarı döşeme yapmayı dener misiniz? Eki Görüntüle 739866 Genişletmek için tıkla... Bende aynısını söylüyordum. Şanssızlık. Artı 0 Eksi
Sağ Klik-Görünüm-Döşeme. Fringtavo Gus dedi: Merhaba, gönderdiğim fotoğraftaki gibi boş bir yere sağ tıklayıp görünümdeki ayarı döşeme yapmayı dener misiniz? Eki Görüntüle 739866 Genişletmek için tıkla... Bende aynısını söylüyordum. Şanssızlık.
Fringtavo Gus Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 82 Çözümler 3 16 Kasım 2020 #5 379401 dedi: Sağ Klik-Görünüm-Döşeme. Bende aynısını söylüyordum. Şanssızlık. Genişletmek için tıkla... Olsun. Belki 2 cevap birlikte olunca daha anlaşılır olmuştur . Artı 0 Eksi
379401 dedi: Sağ Klik-Görünüm-Döşeme. Bende aynısını söylüyordum. Şanssızlık. Genişletmek için tıkla... Olsun. Belki 2 cevap birlikte olunca daha anlaşılır olmuştur .
KS KS K KaanAsil Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #6 Fringtavo Gus dedi: Olsun. Belki 2 cevap birlikte olunca daha anlaşılır olmuştur . Genişletmek için tıkla... adamın dibisiniz hiç youtuber cevap vermedi çok teşekkür ederim kaç aydır yapamadım sinirim bozulmuştu 379401 dedi: Sağ Klik-Görünüm-Döşeme. Bende aynısını söylüyordum. Şanssızlık. Genişletmek için tıkla... adamın dibisiniz hiç youtuber cevap vermedi çok teşekkür ederim kaç aydır yapamadım sinirim bozulmuştu 379401 dedi: Sağ Klik-Görünüm-Döşeme. Bende aynısını söylüyordum. Şanssızlık. Genişletmek için tıkla... adamın dibisiniz hiç youtuber cevap vermedi çok teşekkür ederim kaç aydır yapamadım sinirim bozulmuştu Fringtavo Gus dedi: Merhaba, gönderdiğim fotoğraftaki gibi boş bir yere sağ tıklayıp görünümdeki ayarı döşeme yapmayı dener misiniz? Eki Görüntüle 739866 Genişletmek için tıkla... adamın dibisiniz hiç youtuber cevap vermedi çok teşekkür ederim kaç aydır yapamadım sinirim bozulmuştu Artı 0 Eksi
Fringtavo Gus dedi: Olsun. Belki 2 cevap birlikte olunca daha anlaşılır olmuştur . Genişletmek için tıkla... adamın dibisiniz hiç youtuber cevap vermedi çok teşekkür ederim kaç aydır yapamadım sinirim bozulmuştu 379401 dedi: Sağ Klik-Görünüm-Döşeme. Bende aynısını söylüyordum. Şanssızlık. Genişletmek için tıkla... adamın dibisiniz hiç youtuber cevap vermedi çok teşekkür ederim kaç aydır yapamadım sinirim bozulmuştu 379401 dedi: Sağ Klik-Görünüm-Döşeme. Bende aynısını söylüyordum. Şanssızlık. Genişletmek için tıkla... adamın dibisiniz hiç youtuber cevap vermedi çok teşekkür ederim kaç aydır yapamadım sinirim bozulmuştu Fringtavo Gus dedi: Merhaba, gönderdiğim fotoğraftaki gibi boş bir yere sağ tıklayıp görünümdeki ayarı döşeme yapmayı dener misiniz? Eki Görüntüle 739866 Genişletmek için tıkla... adamın dibisiniz hiç youtuber cevap vermedi çok teşekkür ederim kaç aydır yapamadım sinirim bozulmuştu