Yerel Disk D İçi Boş Olması

Merry179

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, sizlere bir sorum olacak. 1 TB harddiskim var ve ben "Disk Yönetimi" kısmından bir tane daha yerel disk oluşturdum. Benim bir tane "C" yerel diskim vardı ve içi 100 GB idi. Ve ben bir tane D oluşturdum 840 GB'lık ve oluşturdum normal girdim, içi boş. Yerel Disk "C" gibi içinde "Program Files", "Windows", "Perflogs" gibi dosyalar yok. Ne yapmalıyım ben? Hiç gelmeyecek mi o dosyalar? O disk hep öyle boş mu kalacak? Lütfen biri bana yardım etsin arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sadece bir ana bölüme kurulur. D'nin içinde bir olmaması normal. Orada Windows dosyalarının olmasına ihtiyacınız yok. D diskini depolama, film müzik gibi arşivlerinizi yapabileceğiniz ya da oyunlarınızı kurabileceğiniz bir alan olarak kullanabilirsiniz. Format atarken sadece C'yi silip, D'deki dosyaları silmemek için böyle kullanıyoruz zaten. Ancak C'ye 100 GB az. 250 GB ayırın ve oyunlarınızı programlarınızı oraya kurun. C'yi sildiğinizde tüm sistem ve programlar/oyunlar silinmiş olsun. Programlar silinmeyecekse format atmanın pek mantığı yok. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı