Yerel Disk D ve C boş olduğu halde dolu gözüküyor

• Konuyu başlatan ayt10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.749

ayt10

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar,
Bilgisayarımı genellikle oyun oynamak için kullanıyorum. Oyuna girerken veya oynadığım oyunun bekleme bölümünde PC donuyor. Görev yöneticisini açtığımda donmadan önce Yerel Disk C ve D %100 dolu olarak görüyorum. macunu yeniledim format attım sorun çözülmedi. Bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartı tam olarak uyumlu değil dedi. Bana mantıklı gelmedi... Sizce sebebi nedir?

WhatsApp Image 2020-02-27 at 22.36.50.jpeg

Herkese iyi forumlar,
Bilgisayarımı genellikle oyun oynamak için kullanıyorum. Oyuna girerken veya oynadığım oyunun bekleme bölümünde PC donuyor. Görev yöneticisini açtığımda donmadan önce yerel disk C ve D %100 dolu olarak görüyorum. macunu yeniledim format attım sorun çözülmedi. Bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartı tam olarak uyumlu değil dedi. Bana mantıklı gelmedi... Sizce sebebi nedir?

Eki Görüntüle 509851

Fotograftaki yüzde yüz kullanım yüzdesi hocam doluluk oranı değil.

Oyunlar HDD yüklü,az sıklıkta oyun içinde donuyor. SSD yeni taktım ondan öncede bu problemle karşılaşıyordum.
Ekran kartım: RX570 4GB 256Bit DDR5
Ram:8GB DDR3
Güç kaynağı ve ekran kartı yeni.
Geri kalan bileşenler eski.
bknz: i7 3770 işlemci

Disklerin sürekli %100 kullanımda olması normal bir şey değil. Ne saçmalıyorsunuz? Arka planda diski kullanan bir şeyler var. Herhangi bir şey olabilir. İşlemler kısmının fotoğrafını atar mısınız?

Pubg gibi bir oyunda donması normal. Onun dışında optimizasyonu nispeten iyi oyunlarda ise muhtemelen sorun HDD den kaynaklanıyor. SSD ye yükleyip dener misiniz oyunları?
Oyunlarım zaten SSD yüklü çözüm olmadı
Disklerin sürekli %100 kullanımda olması normal bir şey değil. Ne saçmalıyorsunuz? Arka planda diski kullanan bir şeyler var. Herhangi bir şey olabilir. İşlemler kısmının fotoğrafını atar mısınız?

Sürekli değişkenlik gösteriyor. Şuan ki, yani donmamış hali bu üstat
a.JPG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı