YES programına 79,6 ortalamayla başvurulabilir mi?

Uzun zamandan sonra merhaba yes programı için başvuru yapacağım. Ad soyad bölümüne YİĞİT mi yoksa ingilizce karakterlerle YIGIT mi yazmalıyım. Teşekkürler.

Hâla buradaysan yardımcı olursan sevinirim.

merhaba yigit herşeyi türkçe kullanabilirsin bu ön seçme çünkü ayrıca herşeyi kafana takma bu aşamada basit seçme aşaması . bol şans

Normalde hep İstanbul'da oluyor mülakatlar bu sene neden Diyarbakır'da da yapıldı? Geçen sene özyeğin üniversitesinde yapılmıştı. Ayrıca son aileyle görüşmeye gelindikten sonra asil aday olarak belirlenmeseniz bile elenmiyorsunuz.
hayır mülakatlar bölgeye göre değişiyor İstanbul , Ankara , İzmir , Adana , Diyarbakır da gerçekleşiyor . Aile Görüşmesi benim öz ailem ile benim mülakatıma girenlerin yaptığı bir görüşme seçilme de etkili bir aşama son aşama olsada olumlu geçmediği için adaylık vermediler

merhaba yigit herşeyi türkçe kullanabilirsin bu ön seçme çünkü ayrıca herşeyi kafana takma bu aşamada basit seçme aşaması . bol şans

hayır mülakatlar bölgeye göre değişiyor İstanbul , Ankara , İzmir , Adana , Diyarbakır da gerçekleşiyor . Aile Görüşmesi benim öz ailem ile benim mülakatıma girenlerin yaptığı bir görüşme seçilme de etkili bir aşama son aşama olsada olumlu geçmediği için adaylık vermediler
Bende 2022-23 yılının karnesi yok. Bunu okuldan veya internetten çıkarabilirmiyim? Ve başvuru formunu online olarak pdf formatında yükledim bu kabul edilebilir değil mi ?

Bilgi verebilirim hâlâ başvurmak istersen.

Ustam yardımcı olma şansınız var mı? Benim babam esnaf ama başvuru için gerekli belgelerde maaşlı çalışanlar ve serbest meslek erbabı için gerekli belge belirtilmiş. Ancak esnaflar için belirtilmemiş, hangi belgeleri sunmam gerekir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı