YGS için kolay fen konuları

vayvan

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Ben Eşit Ağırlık öğrenciyim. YGS'de Fen'den de soru yapmak istiyorum. Her sene çıkan ve kolay öğrenebileceğim konular hangisi. Teşekkürler

Kimyayı çalışırsan tamama yakın yaparsın. Biyoloji için genel bilgiye ihtiyacın var. Zor da çıkabilir kolay da. Fizik ise birikim işi.

YGS Kimya SBS'deki kimyanin (fendeki) biraz zoru. Lys'de de en sorunsuz ders Kimya sayilir çünkü biraz temel şeyleri soruyorlar. Ama isteseler zorlarlar LYS Kimya baya dolu.

YGS Kimya SBS'deki kimyanin (fendeki) biraz zoru. Lys'de de en sorunsuz ders Kimya sayilir çünkü biraz temel şeyleri soruyorlar. Ama isteseler zorlarlar LYS Kimya baya dolu.
YGS fen'de her sene banko çıkan konular neler? Aslında bana LYS fen lazım çünkü sayısaldan bölüm seçmek istiyorum.

YGS fen'de her sene banko çıkan konular neler? Aslında bana LYS fen lazım çünkü sayısaldan bölüm seçmek istiyorum.
Optik, tork-denge, elektrik, hayatımızda kimya, madde ve özellikleri, hücre bölünmesi cikar diye dusunuyorum. Sayisal tercih yapacaksan kararini cabuk ver ona gore calis.

Optik, tork-denge, elektrik, hayatımızda kimya, madde ve özellikleri, hücre bölünmesi cikar diye dusunuyorum. Sayisal tercih yapacaksan kararini cabuk ver ona gore calis.
Aslında benim için önemli olan LYS sayısal, YGS sayısal için de bir şeyler yapmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı