YGS ve LYS için ders çalışma tavsiyeleri

Bilgilendirme için minnettarm çok ama çok teşekkür ederim sizlere gerçekten iyiki varsınız. O kadar uğraşıp yazmışsınız gerçekten çok teşekkürler.

@Jok Dostum verdiğim Kartezyen Ve Güray Küçük yayınları matematik konusunda sana fena bir destek olur hatta kartezyeni çözdüğünde iyiki önermişsin diyeceksin.

Peki kardeşim bunlar soru bankası mı, yoksa konu anlatımlı kitap mı?

Ders çalışacağım diye sosyal aktivitelerden kesinlikle geri kalma. Sinemaya git, arkadaşlarınla otur. Ama bilgisayarı kesinlikle açma.

Ders çalışacağım diye sosyal aktivitelerden kesinlikle geri kalma. Sinemaya git, arkadaşlarınla otur. Ama bilgisayarı kesinlikle açma.

Bilgisayar üzerinden ders videosu izlemeyi düşünüyordum o ne olacak?

Bendede ayni sorun var staj yerindeki patron erken çıkmama izin verdi ama iscilet usta olan bana sana puanini düşük veririz sinifta kalirsin yada patrona soyleriz isimize yaramiyorsun deriz gidersin dedi napmaliyim yardim edin

Ünivetsitede okurken odtü de okuyan bir arkadaşın sözü gelir aklıma hep. Öğrencilerimede sorarım hep. Üniversite kazanmanın yolu nedir diye. Hiç birisi bilemez tabiki İşin sırrı odtü'lü arkadaşımında söylediği gibi -biraz kaba bir tabir kusura bakmayın şimdiden- eşşek gibi çalışmaktır. Başka yolu yok maalesef. Güzel üniversiteleri ve güzel bölümleri kazanan insanlara bakarsanız eğer hepsi zamanında eşşek gibi ders çalışmışlardır. Öyle çok çalışmak falan değil yani işin özü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…