Bu arkadaşın yazdığı ve Berkehan kişisinin yazdığı mesajı ben yazsam (hiçbir yerde böyle ifadeler kullanmadım, ne sanal dünyada ne de gerçek dünyada) anında hesap ve mesajlar ortadan kaybolurdu. Ziyaretçi bile yazmazdı.
Kronik sorunlu SSD'lerden veya ısınma sorunlu ekran kartlarından daha ciddi bir sorun. Saydıklarımda kronik sorun, bunda beyinsel ve ruhsal sorunlar var. Saksı çalışmıyor işte ne yapabiliriz? Zaten bu utançla artık foruma girer mi bilmem. Tebrik ederim kendisini adı Berkehan Çepni gibi Technopat Sosyal tarihine geçti.Arada bir böyle çürükler çıkıyor meydana. Klinik bir vaka.
Bunlardan hep Recep Bey çekiyor bir de.Klasik "@Recep Baltaş İslam düşmanı" diyen garip insanlar mı desem yoksa klasik velet mi desem bilemedim.![]()
Aslında böyle forum sahibi vs kişilere hep garip tipler uğraşabiliyor. Abdullah Hacıgül mesela.Bunlardan hep Recep Bey çekiyor bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.