yigitcakircali97 Vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep kadar başınıza taş düşsün.
Bal taş düşsün (!)
s-84649de56e9ce57a70f2c9900e4fff22f6443af1.jpg

Bu arkadaşın yazdığı ve Berkehan kişisinin yazdığı mesajı ben yazsam (hiçbir yerde böyle ifadeler kullanmadım, ne sanal dünyada ne de gerçek dünyada) anında hesap ve mesajlar ortadan kaybolurdu. Ziyaretçi bile yazmazdı.

Ya gereksiz duyara gerek yok bence, lütfen. Kaç tane konunu onayladık senin. İki tane konunu onaylamadık diye (ki kaç ay önce olmuş şey) demediğini bırakmadın bize.

Bu konuyla, olayla; kendilerininkini bir mi tutuyorsun?

Son düzenleme:
Arada bir böyle çürükler çıkıyor meydana. Klinik bir vaka.
Kronik sorunlu SSD'lerden veya ısınma sorunlu ekran kartlarından daha ciddi bir sorun. Saydıklarımda kronik sorun, bunda beyinsel ve ruhsal sorunlar var. Saksı çalışmıyor işte ne yapabiliriz? Zaten bu utançla artık foruma girer mi bilmem. Tebrik ederim kendisini adı Berkehan Çepni gibi Technopat Sosyal tarihine geçti.

Eveet geldik.

Berkehan Çepni olmasın bu sakın?

@yigitcakirali97 Mahkemeye vermesin bence özür dile.

Önce çocuklara daha sonra da ebeveynlere doğru ve bilinçli internet kullanımını öğretmek şart. Artık çocuklar ellerine tablet verilip büyütülünce böyle vakalar görülüyor. Daha da görmeye devam edeceğizdir. Gelecek yıllarda geçmişine dönüp baktığında pişman olacağı bir şey daha eklemiş oldu kendisine. Sicili kabarıktır zaten böyle tiplerin. Bilirsiniz kullanıcı adı değiştirince kendilerini internette "anonim" olduğunu sananlarla dolu hala etraf. Her şeyi geçtim böyle bir laf ne kendini gizli sanmakla ne de internet kullanımıyla biter. Arkadaşın en yakın zamanda akımının başına gelmesini diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı