Yıkık arkadaşım var, ne yapmalıyım?

anissa1

Picopat
Daha fazla  
Bayağı yıkık bir arkadaşım var, biraz ezik biri. Neden çevrem yok, neden takılabileceğim birileri yok diye durmadan dert yakınmak harici sohbeti yok. Kişiliği rezalet, hayatındaki her şeyin sorumlusu ailesi veya arkadaşları. Asla kendini suçlu bulmuyor. Yanımda kendi ebeveynlerine küfreden bir ezik. Onunla takıldıkça ben de ezikleşiyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Eğer kendi kendine düşünemiyorsa bu durumları arkadaşlığını keseceksin en garanti çözüm. Maalesef bu tip insanlar çok ancak ben özel bir durumları olduğunu düşünüyorum zira hepsi aynı belirtilere sahip.

Arkadaşlığını bitirmemek için böyle konu açman aşırı iyimser, güzel bir davranış. Belli ki seviyorsun elemanı.

Dürüst ol. Bu konuyu direkt ona paylaş. Seni aşağılamıyorum sadece çözüm arıyorum kanka diyerek paylaş. Kendisi senden uzaklaşacaktır. Eziklikten çıkmak zor çünkü. Çözmeye karar verip seninle daha da yakınlaşabilir.

Böyle insanlarla takılma.

Madem hoşlanmıyorsun, arkadaşlığını sonlandır olsun bitsin.
Madem karını sevmiyorsun, boşa gitsin gibi bir şey oldu bu. Adamla maalesef 3 yıldır tanışıyorum ki aynı laboratuvar masalarındayız bununla. Bitirsem dahi istemesem de derslerde denk geleceğim. Tek temennim seneye laboratuvar masalarımızın farklı olması.

Bayağı yıkık bir arkadaşım var, biraz ezik biri. Neden çevrem yok, neden takılabileceğim birileri yok diye durmadan dert yakınmak harici sohbeti yok. Kişiliği rezalet, hayatındaki her şeyin sorumlusu ailesi veya arkadaşları. Asla kendini suçlu bulmuyor. Yanımda kendi ebeveynlerine küfreden bir ezik. Onunla takıldıkça ben de ezikleşiyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Tek arkadaşın değilse yol ver gitsin.

Madem karını sevmiyorsun, boşa gitsin gibi bir şey oldu bu. Adamla maalesef 3 yıldır tanışıyorum ki aynı laboratuvar masalarındayız bununla. Bitirsem dahi istemesem de derslerde denk geleceğim. Tek temennim seneye laboratuvar masalarımızın farklı olması.
O halde git kendisiyle konuş, bu durumdan rahatsız olduğunu belirt. Baktın yine olmuyorsa görüşmeyi kes. Verdiğin örnek de çok saçma ayrıca, evlilikle arkadaşlığı bir tutamazsın.

Değil ama maalesef neredeyse her derste beraber olduğum bir arkadaşım. Yol versem dahi oturduğum masadaki insanlar durumu anlar. Ki masada da hoşlandığım bir kız var. Kızın beni gergin görmesini istemiyorum.
O zaman durumu arkadaşına açıklamaktan başka çaren kalmıyor, yok ben açıklayamam diyorsan soğuk yapmaya başlayabilirsin, kaç yaşındasın?

O zaman durumu arkadaşına açıklamaktan başka çaren kalmıyor, yok ben açıklayamam diyorsan soğuk yapmaya başlayabilirsin, kaç yaşındasın?
21 yaşındayım, zaten mesafe koymaya başladım kendisine. Mesela bugün yemek yiyelim diyordu beraber(ki her yemek suratsız,konuşmadan, memnuniyetsiz olur. Yemeklerin ne kadar kötü olduğunu söylemek harici sohbeti yoktur) lakin ben başka takıldığım arkadaşlarla yedim, kendisinin de mesajlarına cevap vermedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı