Yıl olmuş 2023, CS:GO'ya başlanılır mı?

Hep Ruslar isgal etmis oyunu eskiden tek tuk Turk gelirdi su an yok. Prime var bu arada. Faceit oynayinca cok guclu rakipler geliyor.

Prime alın hilelerle uğraşmazsınız, 2023 yılında CS:GO'ya çok güzel başlanır.

Oynanmaz hocam bende Prime var hileddn geçilmiyor oyunu sildim zaten çok onceden bile hile doluydu birkaç yıldır hala hile dolu.

CSGO'yu çok seviyorsan Faceit başla. Ama uyarırım CSGO oyuncularının skill level'i Valorant'tan bayağı yukarıda.

Bence Valorant'a başla daha çok zevk alırsın. En azından hile yok. Sürekli yeni şeyler geliyor. Tek sıkıntısı kitlesi çok kötü. Ama prim alıp CS de başlanabilir. Ben pek sevmiyorum.

Başlanır CS güzel oyun hesabın seçkin değil ise karşına hile çok gelecektir Valorant ona nazaran daha iyi bir oyun güvenlik konusunda böyle fantastik tarz seviyor isen Valorant'a da bir bak derim.

Başlanır CS güzel oyun hesabın seçkin değil ise karşına hile çok gelecektir Valorant ona nazaran daha iyi bir oyun güvenlik konusunda böyle fantastik tarz seviyor isen Valorant'a da bir bak derim.

Bir de oyunu öğrendikten sonra TR svlerinde oynama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…