Yıl olmuş 2023, CS:GO'ya başlanılır mı?

Başlanır ama Prime'siz olmaz ya da FACEIT'te oynayabilirsiniz.

Başlanır. Resmi sunuculardan sıkılırsan topluluk sunucularında zombi, deathrun, mini game gibi modlarla takılırsın.

Başlayabilirsiniz Prime ile yoldaş supreme rekabetçi çift keleş ranklarında oynuyorum 15-20 maçta bir hile gelebiliyor ama bana kalırsa en eğlenceli kısmı hileyle kapışmak. Çok hile var diyenlerin %80'i hile olmayan adamlar ilginç vuruşlar yapınca hile diyerek ağlıyorlar daha az önceki maçımda yanımdaki Türk adama hile olmadığımı anlatmaya çalıştım maç boyunca.

Sana şöyle söyleyeyim 100 maçimda 2 ya da 3 kez hile gelmiştir tabii Prime hesabın varsa.

Prime varsa başla. Prime olmayanlarla oynadığın zaman 2 maçta bir garanti hile geliyor. Tabii prime olsa da yine de yüksek ranklarda hile var o da ayrı konu.

Başlasanızda eski tadı alabileceğinizi sanmıyorum, piyasasa cs:go içerik üreticisi kalmadı denilecek kadar az. Türk e-spor'uda azaldı eskiye gören.

Tabii ki başla hala zevkli bir oyun ama eğlencesi için oynarsan. Ciddi şekilde oynamak istiyorsan 5 kişi beraber girmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…