Yıl olmuş 2023, CS:GO'ya başlanılır mı?

Sana başımdan geçen olayı anlatayım. Bundan 5 yıl önce global rütbem vardı. Sabahın köründen gecesine kadar 1 günde tam 12 maç attım hala unutmuyorum bak bu olayı. 12 maçımdan 8'ini hileden, 3'ünü troll Ruslardan kaybettim ve 1 tane beraberlik almıştım. O gün oyunu sildim ve geçen seneye kadar hiç oynamadım. Bu süre zarfında Valve şu kadar VAC ban atıldı dedi tamamen yalan. Onca oyuncu raporladım Valve bana 1 tane raporladıgın oyuncuyu banladık diye tebrik mesajı atmış. Ban yiyen benim takımdanmış, 1 Win sildi 2 rütbe düşürmüştü. Serverlar eskisinden çok kötü. Üstüne ct/t modeller yeniden dizayn edildi ve yeni modellerde de çok fazla bug var. Misal t ve ctdeki şapkalı modellerde şapkasından vursan dahi kafa vuruşu saymıyor aimi tam suratına tutman lazım. Glockla adamın ayağından 5 kere vurarak öldürüyorum famasla 6 kere vurmam gerekti. M4 le kapı arkası 10 vuruş 1'i HS 74 vurdum adam keleşle düz body 5 vuruş öldürdü. Oyunda çok ciddi damage dengesizliği de var.
Olur öyle şeyler.

Tam tersi yakın zamanda oynadıklarımda aşırı hileci var ve şu aralar rage bile banlanmıyor. Ek olarak hilecilerde akıllandı artık 16-0 16-3 16-5 kazanmıyorlar biraz riske edip 16-14 16-13 falan bitirtiyorlar nasıl olsa aim wh hepsi ellerinin altlarında dahası hileciler oyunda seni de inadına raporluyor hem trust factorun düşürüyorlar hem de overwatchu meşgul ediyorlar. 2021 ve 2022 yılında oynamama rağmen 2021 de görünürde daha az hileci varken daha fazla ban atılmışken bu sene daha fazla hileci varken daha az ban atılmış ben değil istatistikler söylüyor bunu. Ha niye banlamıyorlar dersen yeni çıkan oyunlara hileci mileci demeden oyuncu koruma politikası yapıyorlar yoksa şu an tertemiz en az 300 400k evet şaka değil hatta 500 e yakım bana ihtiyaç var oyunun kendini toplaması için.

Ha ek olarak yaw ne diyorsun cs go en fazla oyuncu sayısını kırdı geçen gün diyorsanız. Kasa oyuncusu onlar yeni kasalar 500 den başlıyor onlara geliyorlar çoğu afk oyuncuları. Ama o pazar durunca görecem ben onları şu an ben şahsen 10000 dolarlık bıçağa 1 tl vermem bu kadar hileci de o bıçağı ne yapayım.

ha buda kanıt rage hileci 16-14 kazanıyor

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QXsUa-jvGkf-cTy5f-aB8mj-wDe4D

Hala rekor kıran bir oyundan bahsediyoruz. FPS oyunlarının en iyisi. Tek kötü yanı hileler. Prime alıp hem zararı karşılar hem kar elde edersiniz. Ayrıca hile gelme ihtimali düşer. CS:GO bırakılmaz, ara verilir.

CS:GO çok paralar kazandırır adama, bir rekabetçi sonunda bir bakmışsın envanterine 1000TL'lik bir item düşmüş. Veya bir DLC olarak operasyon zamanı satın alırsın 6 ay bir sürede 25 saat oynayarak, oyuna verdiğiniz paranın katbe katını kazanırsınız. Ki şu da var operasyondan 50 kasa alma hakkınız oluyordu sanırsam 1 yılda kasaların fiyatları 30-40 lira yükseliyor. 200 lira verdiğiniz bir operasyondan 2000TL kazanabiliyorsunuz. Kesinlikle alın bir zamanlar bu oyundan çok ekmek yemişliğim vardır. Halen daha yiyorum 😀

Soruyu öyle bir sormuşsun ki başlıktaki ifadeyi cevap olarak aynen geri veriyorum.

Evet CS:GO artık eskisi kadar güzel değil. İyice eskidi. Hala hile sorununa kökten çözüm bulamadılar. Hala oyun motoru yenilenmedi. Hala 64 tick sunucularda süründürüyorlar.

Şöyle bir şey var ki insanlar alışkanlıklarından ve sevdiklerinden kolay vazgeçemiyor. Bir de bunun verdiği tadı veren ve tam olarak yerini alabilecek oyun pek yok. O yüzden hala aktif oyuncu sayısı yüksek. Ancak 2023 yılı itibariyle hatta önceki yıldan beri sıfırdan başlanmayı hak etmediğini düşünüyorum. Önceden herhangi bir Counter Strike oyununu oynayıp sevdiysen şans verilir. Aksi takdirde gerek yok, eksik kalsın.

Ben şu an tercih yapacak olsaydım CS:GO olmasaydı belki Rainbow Six oynardım. O da yerini tutmazdı belki. Emin değilim. Ancak bizim alt kuşağın çok sevdiği Valorant saçmalığını asla oynamam.

Mutlaka başlamalısın zamanı önemli değil. Evet hile olduğu maalesef doğru ama seçkin hesap satın alırsan hem rank sistemi gelir hem de hile gelme ihtimali düşer. Son 10 rekabetçi maçımda hiç hileye rastlamadım. (rankım nova2)

Hala rekor kıran bir oyundan bahsediyoruz. FPS oyunlarının en iyisi. Tek kötü yanı hileler. Prime alıp hem zararı karşılar hem kar elde edersiniz. Ayrıca hile gelme ihtimali düşer. CS:GO bırakılmaz, ara verilir.

Rekor kırıyor çünkü oyun yaşlandıkça hile programı artık işe yaramaz hale geldi yani şu anda inan bana CS:GO oyununda hile yapmak 3-4 kat daha kolay yani orada rekor kırma sebebi bunlardan biri yoksa insanlar rekabetçi oyun istediklerinden değil hileciler bu rekoru kırıyor.

Birçok arkadaş bu durumu sevmiyor ki haklılar maalesef. Bu oyunu oynayan arkadaşlara şu kadarını söyleyeyim. Ben mm oynadığım zamanlara üzülüyorum. Çünkü FACEIT çok daha yüksek seviyede, çok daha kaliteli bir ortam. Evet FACEIT'de de hile gelme olasılığı var ama bu olasılık çok düşük. Ayrıca rapor ettiğin kişi kısa sürede ban yiyor. Ama şu da var elbette henüz çok uzun süreler oynamamış kötü bir oyuncu için zor bir yer. Karşınıza çok iyi oyuncular geldiğinde hile sanabilirsiniz. Mm de hile gelecek, tickrate düşük ve daha bir sürü şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı