Yıl olmuş 2023, CS:GO'ya başlanılır mı?

Seviyorsan ve sana sarıyorsa başlanır. Hatta arkadaşlarınız varsa onla daha çok sarar. Hileciler de genelde takımdan oyla atılıyor bu arada.

Prime da hile bana hiç gelmedi, cs nin yeri sende ayriysa prime al. Bir zaman sonra faceit de geçebilirsin.

Hocam hile olayı tamamen Prime ile alakalı yıllardır oynarım 100 maçından en fazla 1'inde 2'sinde hile denk gelmiştir Prime alırsanız hile gelme olasılığı çok daha düşer Prime alıp oynarsanız çok zevk alırsınız.

Valorant çok dengesiz, her şeyi dengesiz. Silahlar sekmiyor en azından Cs'ye göre. Ajanlar dengesiz abi böyle bir oyunda 4 tane karaktere (Skye, Reyna, Sage, Pho) şifa yeteneği vermişler, ve hiç biri diğerinden farklı hissettirmiyor kim sayısal değer olarak iyiyse onu kullan oyundaki 5 ajanda (Neon, Pho, Viper, Yeni sulu ajan, Astra) görüş kısıtlayan duvar yeteneği var. Böyle giderse her çıkan ajanla oyun daha çok dengesiz olacak ama yapımcıların oyunu dengelemeye çalıştığını düşünmüyorum, yarın bir gün ajanlara kostüm ekleyip Jett'i meta yapıp para kazanırlar.

O yüzden Cs:go

Overwatch kapalı şuan(yeşil faktor primeler için) oynanırda biraz sıkıntı.

Şahsen ben 20 yıl da geçse CS:GO oynamaya devam ederim. Başlamanın zamanı yok. Güncel olarak iyi bir kitlesi var ve zevkli bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…