Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normal bir gün gibi hayatıma devam ediyorum. Her zaman bilgisayar ve telefondan oyun oynuyorum. Bu akşamda aynısı oluyor.
Yani yılbaşı oldu diye ekstra bir şey yapmıyorum.
Bizde kırmızı-beyaz şarap ve votkanın dışında çok düzgün içecek yoktu. Ki bu kadarı bile yeterliydi.
Tuborg falan zaten ucuz olduğu için alabildikleri kadar almışlar 2 senelik Tuborg zulalamışlar.
Kırmızı şarap içmemiştim, onu içmiş oldum. Yaşıma göre biraz büyük kaçtı galiba, ısınamadım pek. @qweqweee İsim vermeyeyim boş yere, bir bilişim şirketi diyelim geçelim. İnsanları insan, gidip de bu herif stajyer bu içemez diyemiyorlar.
Burada herkes eşit